Μετά τις δηλώσεις των αρχηγών, τις αντίστοιχες του προπονητικού επιτελείου και την ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας Ακαδημίας Κ-8, η ΑΕΛ Καναδά έκανε χθες την πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία του MMSL. Το παιχνίδι απέναντι στους μπλε του Απόλλωνα ήταν δυνατό, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες για επίτευξη τερμάτων. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Σκοτ Μιούλερ, πραγματοποίησε κάποιες αποκρούσεις παγκόσμιας κατηγορίας διατηρώντας την ομάδα του στο παιχνίδι.
Το σκορ άνοιξε όταν ο Γιούζ νίκησε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα στο δεύτερο μισό του αγώνα. Η ΑΕΛ ισοφαρίστηκε 25 λεπτά πριν τη λήξη και το 1-1 παρέμεινε τελικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έγινε σκληρό και αρκετοί παίκτες της ΑΕΛ τραυματίστηκαν, χωρίς να δεχτεί κάρτα κάποιος παίκτης του Απόλλωνα.
Μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΛ ανέφερε:
«Είμαι ευχαριστημένος με την αποψινή μας εμφάνιση. Όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια θα είμαστε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Ήταν απογοητευτικό να παρακολουθεί κάποιος τις μονόπλευρες αποφάσεις του διαιτητή, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.
Στόχος μας τώρα είναι η αποκατάσταση των τραυματιών και η προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Την ερχόμενη Τετάρτη, 20:30, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Ελληνικής Κοινότητας με αντίπαλο τον Απόλλωνα (λευκοί).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top