Σήμερα η ΑΕΛ μας συμπληρώνει 55 χρόνια από τότε που τα ΔΣ του Ηρακλή, του Λαρισαϊκού, του Τοξότη, του Άρη, του Πελασγικού και του Πανθεσσαλικού έβαλαν στην άκρη τους προσωπικούς εγωισμούς, την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» και όλα αυτά που κράταγαν το λαρισαϊκό ποδόσφαιρο χαμηλά και αποφάσισαν να ιδρύσουν την αγαπημένη μας ΑΕΛ. Όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν πάντα ρόδινα και γεμάτα επιτυχίες και δυστυχώς μετά από μια πολύ μεγάλη επιτυχία, ακολουθούσαν πολλά χρόνια καταστροφής και ποδοσφαιρικής ανυπαρξίας, που έδιναν τη δυνατότητα σε ανύπαρκτους κοινωνικά, επαγγελματικά αλλά και ανθρώπους χωρίς ηθικούς φραγμούς να αναδεικνύονται, αφού η ΑΕΛ μας από τις δικές τους ενέργειες – ίντριγκες εις βάρος αξιόλογων προσώπων καταντούσε στο δικό τους χαμηλό επίπεδο.

Η ηλικία μου και η κοινωνική και επαγγελματική μου διαδρομή μου έχει επιτρέψει να γνωρίσω όλους αυτούς που έγραψαν και την θετική αλλά και την αρνητική ιστορία της ΑΕΛ και ευτυχώς για μένα, οδεύοντας προς τον 5ο χρόνο της παρουσίας μου στην ιδιαίτερα τιμητική θέση του μοναδικού μετόχου της ΑΕΛ, γνωρίζω ποιους πρέπει να εκτιμώ και να ακούω τη γνώμη τους και ποιους να αγνοώ.

Σε αυτά τα 4 χρόνια κατάφερα να οδηγήσω την ΑΕΛ μόνο σε πρόοδο και διοικητική και αγωνιστική και είμαι περήφανος τόσο για το δικό μου έργο, όσο και των συνεργατών μου.

Είμαστε πλέον αναπόσπαστο μέλος της ολιγαρίθμου Super League, κοιτάζουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας, ακόμη και πρωταθλητές και κυπελλούχους, έχουμε σωστή οικονομική πολιτική, ακουγόμαστε σε όλα τα κέντρα των αποφάσεων, δεν είμαστε παράρτημα κανενός με δανεικούς και κοιτάζουμε με αισιοδοξία το αύριο.

Τις επόμενες ημέρες λόγω των εκλογών θα δώσω ανοιχτή συνέντευξη τύπου και ελπίζω όλοι οι δημοσιογράφοι και κυρίως αυτοί που έχουν συνηθίσει σε μονολόγους να προσέλθουν και να υποβάλλουν την οποιαδήποτε ερώτηση σε ανοιχτή ραδιοφωνική αναμετάδοση, ώστε οι οπαδοί μας σε όλη την Ελλάδα να μάθουν τα σχέδια μου για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Σήμερα είναι ιδιαίτερη μέρα για την ΑΕΛ μας και επειδή σέβομαι αυτό το οποίο 4 χρόνια στηρίζω οικονομικά και ηθικά, θα ασχοληθώ με συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό που εδρεύει σε πατάρι καφετέριας, της οποίας ο ιδιοκτήτης πληροφορήθηκα ότι είχε πρόσφατα προβλήματα με τη δικαιοσύνη σχετικά με παράνομα στοιχήματα, από την επόμενη εβδομάδα.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι η ανοχή ακόμη και παρανόμων πράξεων έχει την υπομονή της και τα δικά μου όρια εξαντλήθηκαν.

Δεν ήθελα να ασχοληθώ, αλλά με αυτό του άκουσα σήμερα το πρωί προσωπικά, για κάποιους έφτασε το τέλος.

Τους συμβουλεύω να μην μεταβιβάζουν περιουσιακά στοιχεία γιατί είναι εις βάρος τους.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top