Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινή επιστολή της προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας που κοινοποιήθηκε και στη διοργανώτρια αρχή:
Λάρισα, 5/5/2019
Αρ. πρωτ: 0144


Προς:         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – Υ/Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Κοιν:          SUPER LEAGUE– ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θέμα:         ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5/5/2019Αξιότιμε κ. Διευθυντά,Σε συνέχεια της σύσκεψης της 23/4/2019 που έλαβε χώρα στο AEL FC ARENA και στην οποία προεδρεύσατε παρουσία των εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα της σήμερον ΑΕΛ – Ολυμπιακός για την 30η αγωνιστική της SuperLeague 2018-19 (ήτοι Ελληνική Αστυνομία, Super League, ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΔΕΑΒ), καθώς και της σημερινής συνάντησης προετοιμασίας που έλαβε χώρα στο AEL FC ARENA στις 11:00 πμ στην οποία προέδρευσε ο παρατηρητής του αγώνα και παρευρέθηκε Αστυνομικός Υποδιευθυντής, παρακαλούμε όπως η Υπηρεσία σας λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να δώσετε βάρος στον έλεγχο της Ανατολικής Κερκίδας (θύρες 3 έως 10) και επιθυμούμε σε συνεργασία με την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης σχολαστικό προέλεγχο εισιτηρίων κατά την προσέλευση στην εγκατάσταση των φιλάθλων, καθώς και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ σωματικό έλεγχο κατά την είσοδο αυτών από τα τουρνικέ.

Στην εν λόγω κερκίδα κατά καιρούς το τελευταίο μισάωρο πριν την έναρξη του αγώνα εισέρχονται κακοποιά στοιχεία που αντιτίθενται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπάρχει σφοδρή πιθανότητα να δημιουργήσουν πυρήνα εντός της κερκίδας, να προβούν σε έκνομες ενέργειες και να προκαλέσουν επεισόδια με αποκλειστικό σκοπό την διακοπή του αγώνα, τον μηδενισμό της ομάδας μας και την επιπλέον τιμωρία της ομάδας με αφαίρεση βαθμών, πράγμα που υπό συνθήκες δύναται να προκαλέσει ακόμα και τον υποβιβασμό της, εκβιάζοντας έτσι την ιδιοκτήτρια εταιρεία και τον κ. Αλέξη Κούγια προσωπικά να αποχωρήσει.

Παρακαλούμε για ισχυρή παρουσία δυνάμεων και διμοιριών σας στην Ανατολική κερκίδα με σκοπό τον έλεγχο, την πρόληψη και αν απαιτηθεί την καταστολή επεισοδίων εν τη γενέσει τους τόσο εξωτερικά αυτής, όσο και εσωτερικά αυτής ειδικά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με τη βεβαιότητα ότι η Υπηρεσία σας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα σας παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση και υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της να στραφεί εναντίον οιουδήποτε ήθελε να προκαλέσει ζημία σε αυτήν με οιονδήποτε τρόπο.

 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top