Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, έκανε τον απολογισμό της σεζόν, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Για το τι κρατάει από τη σεζόν που τελειώνει: 
«Κατ' αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω εσάς και το κανάλι σας γι' αυτό το πρόγραμμα, είναι ένας ωραίος και υγιής τρόπος να κάνουμε συζητήσεις για το ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι και έχουμε απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε κάποιον τίτλο, κάτι που ήταν ο στόχος μας στην αρχή της σεζόν. Από την άλλη, είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της ομάδας, είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτήν που ήταν στην αρχή της σεζόν. Έχουμε μεγάλο περιθώριο εξέλιξης, είμαστε σε μία πολύ δυνατή στιγμή με τους παίκτες που έχουμε. Οι παίκτες μας έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από αυτή που είχαν στην αρχή της χρονιάς. Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και δυνατοί για να διεκδικήσουμε τίτλους την επόμενη σεζόν. Δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε φέτος. Ξεκινάμε μία νέα χρονιά και αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες δουλειάς που έχουμε, από τον πρόεδρο μέχρι το προσωπικό, όλους τους εξαιρετικούς επαγγελματίες, τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο που ήταν πάντα στο πλευρό μας και έκανε οποιονδήποτε αντίπαλο να δυσκολεύεται πολύ να παίξει στο ''Γ. Καραϊσκάκης'', θα δει ότι είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε τίτλους την επόμενη χρονιά και θα είμαστε πανέτοιμοι γι' αυτό».

Για το ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο: 
«Πάντα υπάρχει κίνητρο, ακόμα και αν δεν είναι βαθμολογικό. Αυτό είχα υποσχεθεί στην αρχή της χρονιάς, ότι θα είχαμε πάντα κίνητρο, ενέργεια και ενθουσιασμό για να κυνηγάμε τη νίκη. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια και αυτό οφειλόταν κυρίως στην έλλειψη αποτελεσματικότητας στο ξεκίνημα. Γι' αυτό χάσαμε τους βαθμούς στην αρχή της χρονιάς που μας στοίχισαν τον τίτλο. Στις βραδιές που είπατε αλλά και σε πολλές άλλες δείξαμε χαρακτήρα, ποιότητα, θέλαμε να βελτιωθούμε. Ήταν δύσκολο στο ξεκίνημα με 20 νέα πρόσωπα, τώρα οι παίκτες είναι πιο ώριμοι, πιο δεμένοι, είμαστε πολύ πιο σταθεροί και ικανοποιημένοι γιατί αποδείξαμε ότι είμαστε ταυτισμένοι με τον κόσμο. Είμαστε εδώ για το αποτέλεσμα και το θέαμα, εντός και εκτός έδρας. Αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση και ήταν ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς. Η τελευταία εβδομάδα προπονήσεων είναι χαρακτηριστική, γιατί η απόδοση και η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες είναι η ίδια σε σχέση με οποιαδήποτε κρίσιμη εβδομάδα της σεζόν. Με βάση το GPS, οι παίκτες τρέχουν το ίδιο, έχουν ίδια όρεξη και διάθεση και αυτό είναι πολύ καλό δείγμα. Δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο όπως όλη τη χρονιά. Θέλουμε νίκη με την ΑΕΛ για να τελειώσουμε τη σεζόν με την ίδια ενέργεια όπως όλη τη σεζόν».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top