Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 Λονδίνου, Οντάριο, Καναδάς. Η μετεωρολογική πρόβλεψη αναφέρει αίθριο καιρό και ηλιοφάνεια με μέγιστη θερμοκρασία 24 βαθμούς Κελσίου. Όπως κάθε χρόνο, ο Ιούνιος είναι ο μήνας που διεξάγεται το φεστιβάλ «ΩΠΑ», με καθαρά ελληνικό χαρακτήρα. Οι πύλες ανοίγουν σήμερα στις 17:00 και θα κλείσουν την Κυριακή το βράδυ στις 22:00. Είναι ένα τριήμερο επίδειξης της ελληνικής κουλτούρας.
Η εκδήλωση προσελκύει κόσμο από το Οντάριο, αλλά και τις ΗΠΑ. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά φεστιβάλ στον Καναδά. Στο πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνονται μουσική, χοροί, φαγητό και ποτά με ελληνικές ρίζες, αλλά φυσικά και ελληνική εκπροσώπηση στο ποδόσφαιρο με την πολυαγαπημένη ΑΕΛ. Σήμερα η ΑΕΛ θα παρουσιάσει και τις δύο ομάδες της στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου. Στις 18:30, η ΑΕΛ Β (4η κατηγορία) θα παίξει κατά των Αστεριών της Καραϊβικής και στις 20:30 η αήττητη ΑΕΛ Α (1η κατηγορία) θα παίξει κατά της ουραγού London English.

«Αναμφισβήτητα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμάς. Παίζουμε ειδικά τα παιχνίδια μας κατάβτη διάρκεια του φεστιβάλ «ΩΠΑ» έτσι ώστε η ελληνική κοινότητα και οι Έλληνες από άλλα μέρη να μπορούν να έλθουν και να παρακολουθήσουν την ΑΕΛ. Τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει!
Το φεστιβάλ «ΩΠΑ» είναι για εμένα πολύ σημαντικό μέρος της ελληνικής μας κληρονομιάς και κουλτούρας. Πάντοτε έχουμε την Ελλάδα στις καρδιές μας», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Διαθέσιμοι παίκτες για τον αγώνα της Α ομάδας είναι:
Μιούλερ (τερματοφύλακας), Μούσα, Μουρ, Χαλμπουνί, Πατσέκο, Κερ, Χάβαρης (αμυντικοί), Βεργυρής, Νας, Λαμπρία, Σάνον, Παρκ, Μπέντλεϊ (μέσοι), Άντριου, Γιούζ, Σάρεϊντορ, Ολιβέιρα (επιθετικοί)

Η βαθμολογία της ΑΕΛ Α (δεν έχουν όλες οι ομάδες τον ίδιο αριθμό αγώνων λόγω αναβολών για ακαταλληλότητα γηπέδων)

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top