Ο αγώνας της περασμένης Τετάρτης μεταξύ PCL και ΑΕΛ Καναδά δεν έγινε αφού την παραμονή ενημερώθηκαν οι «βυσσινί» ότι είχαν προγραμματιστεί δύο αγώνες, στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ώρα!
Όμως σήμερα στις 20:30, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα (Λευκοί) σε αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών με αποτέλεσμα την ακαταλληλότητα του γηπέδου.
«Είναι η πρώτη κατηγορία. Όλες οι ομάδες, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Οι Λευκοί του Απόλλωνα δεν αποτελούν εξαίρεση», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς, ο οποίος θα βασιστεί στους:
Μιούλερ (τερματοφύλακας), Μούσα, Χαλμπουνί, Μουρ, Πατσέκο, Κερ, Χάβαρη (αμυντικοί), Νας, Μπέντλεϊ, Παρκ, Λαμπρία, Άντριου (μέσοι), Γιούζ, Σάρεϊντορ, Ολιβέιρα (επιθετικοί)
Ο αντίπαλος της ΑΕΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με διαφορά 5 βαθμών, αλλά και 3 αγώνες περισσότερους. Ο Απόλλωνας σκοράρει κατά μέσο όρο δύο τέρματα ανά αγώνα, ενώ δέχεται ισάριθμα, που σημαίνει ότι η ΑΕΛ πρέπει να είναι πολύ προσεκτική αμυντικά και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντιπάλου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top