Πρώτος αγώνας για την ΑΕΛ Καναδά στο κύπελλο MMSL, Τρίτη βράδυ, 11 Ιουνίου 2019, γήπεδο Ελληνικού κέντρου και αποκλεισμός στην παράταση με 3-2 από την ομάδα της Αλβανίας. Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ΑΕΛ έδειξε αδυναμίες στη μεσαία γραμμή και οι Αλβανοί το εκμεταλλεύτηκαν, αφού κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ξεκίνησε με διορθωτικές κινήσεις και κατάφερε να κυριαρχήσει των Αλβανών, με τους οποίους αγωνίζεται και ο πρώην παίκτης της Σιμόες, με συνεχείς προσπάθειες και αρκετές επιτυχείς επιθέσεις στο κέντρο της άμυνας των αντιπάλων. Στο 78’ ο Άντριου μείωσε σε 2-1, ενώ στο 87’ ο Βεργυρής με δυνατή πλαγιοκόπηση και εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Σάρεϊντορ που με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, αλλά η τύχη δεν ήταν με την πλευρά των «βυσσινί». Οι Αλβανοί προηγήθηκαν με 3-2, η ΑΕΛ πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.
Μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, ανέφερε:
«Ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να πάρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε το παιχνίδι μας και το πληρώσαμε. Είχαμε καλές ευκαιρϊες για να πετύχουμε τέρματα. Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα, διαφορετικά η πρώτη κατηγορία θα είναι πολύ δύσκολη!
Ο τερματοφύλακάς μας, Σκοτ Μιούλερ, ήταν και πάλι εκπληκτικός. Έχω πίστη και εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου. Όταν κάνουμε «κλικ» θα γίνουμε πολύ επικίνδυνοι».
Την Παρασκευή, 20:30, στο Φάλκον Φιλντ (Πορτογαλικό γήπεδο) η ΑΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ακοριάνο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top