Με την έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού (πεπραγμένα της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου 26.05.2018 έως και 31.05.2019), του Οικονομικού Απολογισμού του 2018, καθώς και του Προϋπολογισμού του 2020, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ. Έπειτα από ψηφοφορία για το ύψος του μισθού του Εκτελεστικού Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, δηλαδή του Βαγγέλη Γραμμένου, αυτή ορίστηκε στα 5.000 ευρώ τον μήνα, έπειτα από απόφαση του σώματος της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ομοσπονδίας.
H πρόταση κατατέθηκε από τον ταμία της ΕΠΟ Περικλή Λασκαράκη χαρακτηρίζοντάς την ως «εύλογη», με βάση τις αρμοδιότητες, αλλά και την οικονομική δυνατότητα της ομοσπονδίας. Από ορισμένες ενώσεις παρατηρήθηκαν αντιδράσεις, αναφορικά με το ύψος των απολαβών άλλων στελεχών της ΕΠΟ, που θα έπρεπε να μειωθεί, ώστε κανείς να μην παίρνει περισσότερα από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.
Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ανέφεραν πως αυτό θα συμβεί, ούτως ώστε να μπορεί να αμείβεται ο Β. Γραμμένος, καθώς και ότι θα πληρώνεται διότι βρίσκεται σε μια καίρια θέση με ευθύνες και περνάει 12 ώρες τη μέρα στα γραφεία της ΕΠΟ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top