«Ξέσπασε» στο Δ.Σ. της Λίγκας ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, απευθυνόμενους προς τους εκπροσώπους των FIFA / UEFA με συγκεκριμένες καταγγελίες και θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους. Όλα ουσιαστικά ξεκίνησαν όταν ο Πετρ Φούσεκ άρχισε να λέει για το πόσο μεγάλο πρόβλημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σήμερα η βία. Τότε ήταν που πήρε τον λόγο ο Αλέξης Κούγιας για να προβεί σε αναφορές για το ποδόσφαιρο από την δεκαετία του 1990 και μετά και κάνοντας συγκεκριμένες καταγγελίες. «Σας καθιστώ υπεύθυνους για αυτά που μπορεί να συμβούν», ανέφερε προς τους εκπροσώπους των FIFA / UEFA υποστηρίζοντας πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επισημάνει στο περιθώριο εκδήλωσης πως θα έπεφτε η ΑΕΛ.

Μίλησε ακόμα για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και αναρωτήθηκε με το τι ρόλο είναι εκεί. Στάθηκε στην διαιτησία του Λάμπρου στο παιχνίδι με την Ξάνθη και πως μετά από αυτό συνέχιζε να σφυρίζει αλλά και στις διώξεις προς το πρόσωπό του και πρόστιμα ύψους πάνω από 700.000 ευρώ. Κατήγγειλε ξανά πως στην Super League πέραν των αγώνων με ξένους διαιτητές παρατηρήθηκαν θέματα. Επίσης πως σοβαρά διαιτητικά προβλήματα (σ.σ. ίσως πιο σοβαρά από Super League) υπάρχουν και στις πιο κάτω κατηγορίες και έχουν να κάνουν με Έλληνες ρέφερι και θύμισε και το ζήτημα του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Φούσεκ του τόνισε ανάμεσα στα άλλα πως «θα πρέπει να κάνουμε μία συνάντηση. Όλα αυτά που λέτε είναι σαν... μαφία. Δεν μας τα έχουν πει ποτέ αυτά». Ο Κούγιας απάντησε σε FIFA και UEFA πως «είναι αδιανόητο να λέτε πως τα ακούτε πρώτη φορά. Είστε εδώ σχεδόν δύο χρόνια. Το ξαναλέω. Είστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί ή γίνει με την ομάδα μου. Προσωπικά ήλπιζα πως με την διοίκηση του Γραμμένου θα άλλαζαν τα πράγματα αλλά τα βλέπω ακριβώς ίδια ή ακόμα και χειρότερα». Οι άνθρωποι των FIFA / UEFA δεσμεύτηκαν ξανά για προσωπική συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top