Η Ακαδημία Κ-8 της ΑΕΛ Καναδά πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση το βράδυ της Τρίτης, 30 Ιουλίου. Αντί εξάσκησης και προπόνησης στρατηγικής αποφασίστηκε κάτι τελείως διαφορετικό. Τα παιδιά της ομάδας Κ-8 αντιμετώπισαν τους γονείς τους! «Όλη την περίοδο το σύνολο του προπονητικού μας επιτελείου (Τομ Γουγουλιάς, Τζο Ρόσι, Μάικλ Χέσελ) και εγώ προσωπικά είδαμε αυτά τα παιδιά να εξελίσσονται σε πραγματικούς ποδοσφαιριστές. Απόψε διώξαμε την πίεση και είχαμε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με τα παιδιά εναντίον των γονέων», ανέφερε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Όλοι το διασκέδασαν! Ο αγώνας ήταν ισόπαλος 3-3 και όποιος πετύχαινε τέρμα θα ήταν ο νικητής. Ποιος νίκησε; Τα παιδιά ήταν εκείνα που έκαναν το 4-3 και φυσικά ο καθένας μπορεί να φανταστεί τις σκηνές που εξελίχτηκαν!
Δύο τέρματα πέτυχε ο Τζακ Γουγουλιάς και από ένα οι Λάντον Γκόντμαϊερ και Μόστον Μπέντελ.
Το επόμενο Σάββατο, 10 Αυγούστου, 13:20 η Κ-8 της ΑΕΛ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Η Ρεάλ είναι αήττητη και εμείς είμαστε πίσω της. Διαθέτουν πολύ ψηλούς παίκτες, ενώ η ηλικία κάποιων είναι 9 και 10 έτη. Τα παιδιά μας είναι 6 και 7 ετών, επομένως θα αντιμετωπίσουμε μια μεγαλύτερη ομάδα.
Έχουμε αντιμετωπίσει αντιξοότητες κατά τη διάρκεια της περιόδου και τις έχουμε ξεπεράσει. Είμαστε εδώ για να τους δώσουμε την πρώτη τους ήττα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top