Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος. Δευτέρα σήμερα, το ενδιαφέρον στοιχηματικό τριήμερο έληξε, μένει ένα σημερινό υπόλοιπο προς διευθέτηση πριν περάσουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Φτωχό κουπόνι στοιχήματος σήμερα, λίγες επιλογές και με αυτές θα πορευθούμε θέλοντας και μη. Σκανδιναβοί και Ρώσοι στο παιχνίδι με τους οποίους και θα ασχοληθούμε αμέσως:
Άαλμποργκ-Σίλκεμποργκ (20:00): 
Πρώτη επιλογή για σήμερα το δανέζικο ματς από την Σούπερ Λίγκεν ανάμεσα στην Άαλμποργκ και την Σίλκεμποργκ. Σε κάκιστη κατάσταση οι δύο ομάδες αναμετρώνται σήμερα σε ένα ντέρμπι ουραγών και ειδικά για την γηπεδούχο δεν το περίμενε κανείς! 1 βαθμός για την Άαλμποργκ, κανένας απολύτως για την Σίλκεμποργκ. Η Άαλμποργκ έκανε μία σημαντική ανανέωση στο ρόστερ της και αυτό το πληρώνει με κακές μετεγγραφές, έλλειψη αγωνιστικότητας, ανομοιογένεια και κάκιστη πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα. Η Σίλκεμποργκ από την άλλη μεριά, έδωσε κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές, πιθανόν να έχει χαλάσει και κορμός της. Καμία σχέση με την περσινή πρώτη ομάδα της β΄κατηγορίας που προβιβάστηκε πανεύκολα. Νεοφώτιστη μεν, κακή δε. Αδυνατώ να πιστέψω, είναι η αλήθεια, πως η Σίλκεμποργκ θα σωθεί. Εκτός έδρας με αντίπαλο την Άαλμποργκ έχει 2 νίκες σε 3 πρόσφατα ματς ενώ έχουν εμφανίσει 2/3 gg σε 3 πρόσφατα ματς μεταξύ τους. Στα 5 πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της η Άαλμποργκ έχει δεχθεί  4 γκολ. Ακριβώς κι όσα σκόραρε! Η Σίλκεμποργκ σκοράρει επίσης με μεγάλη ευκολία εκτός έδρας. Επικίνδυνη και θα δούμε σήμερα τι ψάρια θα πιάσει. Πάντως, έχουμε έναν άσο να πέφτει και δυο ομάδες να πελαγοδρομούν. Πάμε με το gg στο 1.70 (Stoiximan). Δεν είναι για ρίσκα το ματς.     
    
Ρούμπιν Καζάν-Αχμάτ Γκρόζνι (20:00): 
Πάμε και στη Ρωσία, εκεί όπου η Ρούμπιν, η πάλαι ποτέ μόνιμη κάτοικος του Europa League, βολοδέρνει κάπου στη μέση της βαθμολογίας κάθε χρόνο, κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και παλεύει να ανέβει. Από την άλλη μεριά, έχουμε την Αχμάτ Γκρόζνι η οποία έχει μία νίκη σε 2 ματς. Μία καλή ομάδα αλλά τίποτε το ιδιαίτερο. Κοιτώντας προσεκτικά το ρόστερ της διαπιστώνουμε ότι είναι μία ομάδα που ενισχύθηκε αποκλειστικά και μόνο από ρώσικες ομάδες, εμφανίζει μεγάλη ομοιογένεια σαν ομάδα αλλά και περιορισμένες δυνατότητες. Είναι μία ομάδα που σώθηκε πέρσι με σχετική άνεση και έμεινε αδρανής. Εντυπωσιακά τα φιλικά της παρ΄όλα αυτά, κέρδισε με εντυπωσιακά σκορ τις Μάριμπορ (3-2), Στουρμ Γκρατς (0-3), Ντουνάισκα (5-0), Κίελο (0-1)!! Αν εμφανίσει τέτοια ομάδα και στη Ρωσία στη συνέχεια θα τρομάξει πολύ κόσμο!! Στην πρεμιέρα πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Κρασνοντάρ αλλά εκτός υπέκυψε με 3-0 στην έδρα της Ουράλ. Από την άλλη, πάμε στην Ρούμπιν και αυτό που παρατηρούμε πρώτα από όλα είναι το ρόστερ της. Επένδυσε κατά κύριο λόγο σε Ρωσικές ομάδες για την ενίσχυσή της σε έμψυχο δυναμικό αλλά στράφηκε και στο ανατολικό μπλοκ με σκοπό την στελέχωση ενός δυνατού ρόστερ με παίκτες από τη Βόρεια Ευρώπη που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες του ρωσικού πρωταθλήματος. Δεν πέτυχε όμως, ακόμα ομοιογένεια, δεν έχει δέσει ως ομάδα και παρά το ότι σκοράρει δέχεται και γκολ. Κάκιστα τα φιλικά της, δεν πέτυχε ούτε μία νίκη, αλλά σκόραρε σε όλα σχεδόν. Εντός μπορεί να πετύχει γκολ, μπορεί όμως και να δεχτεί. Πάμε λοιπόν, με το gg στο 2.15 (Stoiximan).
Για όλα τα τελευταία νέα γύρω από το στοίχημα και τις νόμιμες στοιχηματικές, μπορείτε να επισκέπτεστε το sportbet.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top