Την 1η θέση κατέλαβε η ΑΕΛ στο αναπτυξιακό τουρνουά Puldin cup 2019, που διεξήχθη στο Plovdiv της Βουλγαρίας τις προηγούμενες ημέρες. Η ΑΕΛ ήταν συνολικά η καλύτερη ομάδα και το απέδειξε αυτό τόσο με τις εμφανίσεις της όσο και με τα αποτελέσματα που πήρε. Η ομάδα του Βασίλη Πάνου επικράτησε με σκορ 3-1 επί της Kamenica από τα Σκόπια, νίκησε την διοργανώτρια Puldin με 2-0 όπως και την Ljuboten από τα Σκόπια με σκορ 5-0, ενώ στον τελευταίο αγώνα - ο οποίος ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον - ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Βουλγάρικη Etar, με αποτέλεσμα να τελειώσει αήττητη την διοργάνωση και να τερματίσει στην 1η θέση με 10 βαθμούς, καταγράφοντας έτσι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Λαρισινό αθλητισμό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά αυτή η επιτυχία μόνο τυχαία δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μιας και είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Οι νεαρές αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή είχαν την δυνατότητα να πάρουν τις ανάλογες αγωνιστικές εμπειρίες και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε διαφορετικές ποδοσφαιρικές σχολές και αθλήτριες που συμμετέχουν με τις ομάδες τους στα αντίστοιχα εθνικά πρωταθλήματα μεγάλων κατηγοριών.

MVP από την ομάδα της ΑΕΛ αναδείχθηκε η Ολίνα Μπαξεβάνου ενώ εξαιρετική παρουσία είχαν όλες οι αθλήτριες της αποστολής αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.


Εξαιρετική ήτανε και η φιλοξενία από τους διοργανωτές για ακόμα μία χρονιά στο πανέμορφο Plovdiv με την ΑΕΛ να αφήνει άριστες εντυπώσεις εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και να κερδίζει το χειροκρότημα για την συνολική της παρουσία και να φωνάζει δυνατά πως το Ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο έχει μέλλον και μπορεί να αναπτυχθεί αρκεί να υποστηριχθεί καταλλήλως από όλους τους φορείς.

Την αποστολή για το Plovdiv συνόδεψαν ο υπεύθυνος της ομάδας Λιντέρης Νίκος, ο προπονητής Πάνος Βασίλης και ο φυσικοθεραπευτής Ραχωβίτης Θεόφιλος ενώ οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι Βλασιάδου, Σκοτεινιώτη Γ., Καπιτζίκα, Μίσσια, Χασανούδη, Παυλοπούλου, Τσιάρα, Στατήρη, Σκωτεινιώτη Κ., Κατσιάνα, Μούκα, Στυμονιάρη, Γιαμαλή όπως και οι αθλήτριες Τουρέντζολγλου, Μπαξεβάνου και Τσαραντάνη με την ΑΕΛ να ευχαριστεί τις ίδιες για την συμμετοχή τους όπως και τις ομάδες τους για την συνεργασία.

Τέλος η ομάδα και τα μέλη της αποστολής ευχαριστούν το ταξιδιωτικό γραφείο Mandelas tours & travel για τις άψογες υπηρεσίες μεταφοράς που παρείχε.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top