Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες! Ευρωπαϊκών αγώνων συνέχεια και σήμερα, με ένα γεμάτο κουπόνι από προκριματικά Europa League με τις μεγάλες και προβεβλημένες ομάδες να κάνουν την εμφάνισή τους πλέον, και φυσικά θα υπάρξει και ελληνικό ενδιαφέρον με Άρη και Ατρόμητο να ρίχνονται στην μάχη για ένα αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση. Εμείς, θα ασχοληθούμε με τις άλλες ομάδες και θα στοχεύσουμε στα γκολ. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας: Λέχια Γκντανσκ-Μπρόντμπι (20:00): 
Πρώτη επιλογή το παιχνίδι της Μπρόντμπι με την Λέχια. Πρώτος αγώνας στην Ευρώπη για την Λέχια δεύτερος γύρος για την Μπρόντμπι που καρδιοχτύπησε επί της Ίντερ Τούρκου, κέρδισε εντός 4-1, έχασε εκτός με 2-0 και για ένα γκολ διαφορά πήρε την πρόκριση. Έμπειρη ομάδα, τα έχει αυτά τα προκριματικά σε αυτή τη φάση, αλλά και η Λέχια δεν είναι αδύναμη ή άσημη. Η ομάδα από την Δανία είναι δυνατή στο ξεκίνημά της, έχει όπως και η Λέχια παιχνίδια επίσημα στο καλεντάρι της, είναι μια ομάδα με επιθετικές αρετές αλλά και αδυναμίες στην άμυνα. Ενδεικτικό στοιχείο τα 3 over σε 3 αγώνες και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί στο παρελθόν. 4/5 over για την Μπρόντμπι σε 5 αγώνες ως τώρα. Η Λέχια πήρε με μεγάλη άνεση το Σούπερ Καπ, έφερε 0-0 την πρώτη αγωνιστική, δείχνοντας αδυναμίες της στο γκολ. Εντός σκοράρει, δεν έχει ως ομάδα μεγάλες διαφορές από πέρσι και ξέρει ότι πρέπει να σκοράρει εντός, αν θέλει την πρόκριση. Πάμε το over 2.5 στο 2.05 (Stoiximan).

Ρέιντζερς-Νιέντεκορν (21:45): 
Δεύτερη επιλογή το παιχνίδι της Ρέιντζερς με την λουξεμβούργια Νιέντεκορν. Αρχικά, να πούμε ότι οι δύο ομάδες δεν είναι η πρώτη φορά που συναντώνται. Το 2007 έπαιξαν ξανά με την σκωτσέζικη ομάδα να χάνει την πρόκριση λόγω ενός γκολ!! Από τότε πολλά έγιναν, η Ρέιντζερς έπεσε μέχρι και 4η εθνική, συνήλθε, είναι πολύ δυνατή και σκορπίζει στους ευρωπαϊκούς της αγώνες γκολ και τρόμο προς ώρας. 4/5 over 3.5 σε 5 παιχνίδια με εντυπωσιακά σκορ. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η Σεντ Τζόσεφς που ήταν το πρώτο θύμα της δέχθηκε συνολικά 10 γκολ εντός κι εκτός έδρας! Μια Ρέιντζερς που εκμεταλλεύεται πλήρως την αγωνιστικότητά της και φυσικά την εμπειρία της απέναντι σε άσημες και μικρές ομάδες, σκοράρει ακατάπαυστα και δεν έχει κανένα φόβο. Θέλει να σκοράρει, να πάρει από σήμερα την πρόκριση χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στην Νιέντεκορν. Η ομάδα από το Λουξεμβούργο είναι καλή, έκανε το μπαμ πέρσι, έσπασε μια παράδοση και βγήκε στο Europa League αλλά μόνο εύκολος δεν είναι ο δρόμος με αυτήν την αντίπαλο. Πρέπει να καταβάλει πολλή προσπάθεια, μα κρατήσει σε χαμηλό σκορ τους Σκωτσέζους κάτι που μοιάζει απίθανο. Η Ρέιντζερς έχει ακόμα έναν γύρο, και όχι μόνον δεν σκέφτεται την αποτυχία, αλλά θέλει να επανέλθει στην ευρωπαϊκή κορυφή και να πάρει μια μεγάλη οικονομική ανάσα. Δεν περιμένω να σκοράρει η Νιέντεκορν, αλλά αν το κάνει τι πιο θετικό για εμάς. Πάμε στο over 3.5 στο 2.00 (Stoiximan) με μια Ρέιντζερς που μπορεί να το βγάλει και μόνη της.
Μπείτε καθημερινά από νωρίς στην σελίδα του sportbet.gr και διαβάστε προγνωστικά  από τους αγώνες του κουπονιού και τις πρόσφατες εξελίξεις από τις εταιρίες στοιχημάτων όπως η Novibet.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top