Δεν άφησε ασχολίαστο το τέλος του Άγγελου Αναστασιάδη από το πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, μίλησε στο Metropolis και αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Άγγελο Αναστασιάδη, που έλυσε σήμερα τη συνεργασία του με την Εθνική ομάδα, ενώ είπε και για τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ. Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:
Για το διαζύγιο της Εθνικής Ελλάδας με τον Αναστασιάδη:
«Πρέπει να τελειώνει αυτή η κωμωδία. Ο κ. Γραμμένος για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι το οικονομικό. Πήρε τον Αναστασιάδη από τα αζήτητα. Ο ίδιος άλλαξε το νόμο. Ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε με καθυστέρηση ενός έτους να πάρει αποζημίωση από την ΑΕΛ και το διαιτητικό τον δικαίωσε και του δώσαμε 56.000 ευρώ. Το απίστευτο είναι ότι αυτό το ποσό έβγαινε το μήνα 7.000 χιλιάρικα και ο Γραμμένος του έδωσε 25.000 ευρώ στην Εθνική. Τώρα αν τα πήρε όλα δεν το ξέρω αυτό. Πήραν την εθνική άνθρωποι που έχουν διαταραγμένο μυαλό και έκαναν πράγματα που δεν τα χωράει ο νους στον αγωνιστικό χώρο. Η κατάσταση θύμιζε τρίο στούντζες. Για να καταλάβετε την ΑΕΛ πήγαν να τη διαλύσουν. Θέλω να δω ο κ. Αναστασιάδης τι αποζημίωση θα πάρει από την Εθνική και να δω αν θα βγει στη δημοσιότητα τα το ποσό της αποζημίωσης. Μιλάμε για έναν άνθρωπο μάπετ σόου. Με εισήγηση του Δέδε, πρώην υπάλληλος της ΑΕΚ, δόθηκε αποζημίωση στον Γιάννη Παπαδόπουλο 350.000 ευρώ. Η απουσία δείχνει πολλά του Μάκη Γκαγκάτση από αυτό το συμβούλιο. Ας ανοίξουν τις κασέτες για να δουν με ποιους μιλάει ο Παπαδόπουλος».

Για τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ:
«Πως γίνεται η ΕΡΤ να ανταγωνίζεται τη NOVA. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Η ΑΕΚ γιατί να παίρνει τόσα λεφτά ενώ πέρυσι τερμάτισε τρίτη και ο ΟΦΗ τόσα πολλά λεφτά. Δεν το χωράει ο νους. Αν δοθούν τόσα χρήματα στους Κρητικούς που για να μείνουν στην κατηγορία χρειάστηκε να πάρουν διπλά κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο που όλοι είδαν πως και να σώσουν την παρτίδα μέσω Κομίνη στους αγώνες μπαράζ με τον Πλατανιά. Και να μην ξεχνάμε γιατί δίνονται τέτοια ποσά και στον Απόλλωνα Σμύρνης που οι οπαδοί του δεν γεμίζουν ούτε πούλμαν αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη. Τώρα να πάμε για τον ΠΑΟΚ. Γιατί ο κ. Σαββίδης δεν πάει τον ΠΑΟΚ στο δικό του κανάλι και θέλει να πάρει λεφτά από την ΕΡΤ. Εγώ χειρίζομαι δικές του υποθέσεις και έχουμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση με τα τηλεοπτικά. Το σωστό θα ήταν η ΕΡΤ ότι συμφωνία έκανε να μπορούσε τα ποσά που διέθετε στους συλλόγους να μπορεί να τα πάρει πίσω».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top