Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του Χρήστου Αραβίδη στη δικαστική διαμάχη του παίκτη με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Με γραπτή δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση στη φημολογία ότι ο Χρήστος Αραβίδης έχασε την υπόθεση της προσφυγής του κατά της ΑΕΚ. Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια
«Διεδόθη εσκεμμένα χωρίς κόκκο αληθείας η είδηση ότι δήθεν η ΠΑΕ ΑΕΚ κέρδισε αμετάκλητα (η απόφαση υπόκειται σε ένδικα μέσα, δηλαδή σε έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ) τον Κούγια (αλήθεια από πού και ως πού οι δικηγόροι είναι διάδικοι;) και τον ευεργέτη – ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ τα δύσκολα χρόνια της Γ΄ και της Β΄ Εθνικής Χρήστο Αραβίδη (αλήθεια γιατί τόση αγνωμοσύνη;) και δεν πρόκειται να πληρώσει τους φόρους για το συμβόλαιό του.
Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι είναι αναρμόδια, διότι έκρινε ότι η διαφορά είναι φορολογική, ενώ κατά την αντίθετη άποψη της Εισηγήτριας η Επιτροπή ήταν αρμόδια και έπρεπε να δικάσει την προσφυγή στην ουσία.
Η ίδια Επιτροπή όμως πρόσφατα είχε θεωρήσει εαυτή αρμόδια σε παρόμοια υπόθεση του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και, αφού την εκδίκασε, τον δικαίωσε με απόφαση που επικύρωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο.
Το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής αυτού Αλέξιος Κούγιας σεβόμαστε απόλυτα τον Αρεοπαγίτη κ. Ανδρόνικο, εκτιμούμε τον κ. Καραμηνά, συγχαίρουμε την Εισηγήτρια κα Μπαλατσού για τη νομική της συνέπεια και βεβαίως θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ για λογαριασμό του Χρήστου Αραβίδη, προκειμένου να δικαστεί η υπόθεση στην ουσία της και να δικαιωθεί ο εντολέας μας.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top