Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΛ, Γκόρνταν Πέτριτς, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, που έγινε στο στάδιο Καρπενησίου. Αναλυτικά o Γκόρνταν Πέτριτς:
«Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι, για εμένα το σημαντικό είναι οι παίκτες να δώσουν το μάξιμουμ, όσο μπορούν. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό και ξεκινάμε πάλι αύριο τις προπονήσεις. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα, έχουμε 4,5 εβδομάδες να δουλέψουμε και πρέπει να προετοιμαστούμε με τον κατάλληλο τρόπο.»

Θα πάρει η ομάδα κάποιον παίκτη άμα χρειαστεί:
«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, όπως σας είπα έχουμε 4,5 εβδομάδες θέλουμε να δώσουμε ευκαιρία σε όλους τους παίκτες και θα αποφασίσουμε άμα χρειαζόμαστε κάποιον άλλο παίκτη.»

Για τους νέους σε ηλικία παίκτες:
«Οι νέοι παίκτες προσπαθούν να βελτιώνονται καθημερινά, προσπαθούν πολύ σκληρά, είναι το μέλλον της ομάδας μας, αλλά όπως σας είπα και πριν χρειαζόμαστε 2-3 παιχνίδια παραπάνω, για να δούμε πως θα είναι η σύνθεση της ομάδας για τη νέα χρονιά.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top