Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΛ, Γκόρνταν Πέτριτς, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με το Βόλο, που έγινε στο στάδιο Καρπενησίου. Αναλυτικά o Γκόρνταν Πέτριτς:
«Γενικά είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι. Είμαι δίκαιος και πρέπει να πω ότι ο Βόλος ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο με δύο διαφορετικά συστήματα και προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του Βόλου, αλλά είναι ακόμα προετοιμασία και δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου προσπάθησαν πιο πολύ από τους παίκτες του Βόλου. Αλλά στα 90 λεπτά είδα κάποια πράγματα που δεν είδα στο πρώτο παιχνίδι και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, για να βρούμε το σύστημα μας.»

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε πολλά αβίαστα λάθη, που αυτό ήταν το μειονέκτημα για να βγάλει ευκαιρίες η ομάδα του Βόλου. Σας προβλημάτισε το κομμάτι αυτό:
«Δεν είναι πρόβλημα, σας είπα είναι προετοιμασία. Είναι ευκαιρίες σε κάθε παίκτη στην ομάδα. Έχουμε ακόμα τέσσερις εβδομάδες μπροστά μας για να διαλέξουμε τους καλύτερους ένδεκα, για το πρώτο παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα.»

Υπάρχει κάποια έλλειψη στο ρόστερ θα κινηθεί η ομάδα για κάποιο ποδοσφαιριστή:
«Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα και όταν γυρίσουμε στη Λάρισα, θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας, για να δούμε άμα χρειαζόμαστε κάτι ακόμα. Θα ήθελα να πω κάτι για τους νέους παίκτες. Αυτό είναι το μέλλον για την ομάδα μας και εγώ σαν προπονητής και η ομάδα πρέπει να προσέξουμε αυτούς τους παίκτες. Και υπάρχουν κάποιοι παίκτες στην ομάδα, που προς το μέλλον, μπορεί να είναι πάρα πολύ καλοί για την ΑΕΛ.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top