Δύο ακόμα αποχωρήσεις από την ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή του προπονητή, Κώστα Ταξιάρχη, που ήταν υπεύθυνος για τις ομάδες νέων, αλλά και του προπονητή της U-17, Αποστόλη Ευαγγέλου.

Ο Κώστας Ταξιάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και τον μεγαλομέτοχο κ. Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να αναλάβω τις ομάδες Κ17, Κ19 ως προπονητής. Υπηρέτησα έξι χρόνια την ομάδα σαν ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας και έναν χρόνο ως προπονητής και γνωρίζω τι σημαίνει τo φυτώριο αυτής. Θα έχω μεγάλη ικανοποίηση, αν αυτό που έκανα εγώ, να παίξω από τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα, το καταφέρουν και τα νέα παιδιά. Χαίρομαι που δύο παίκτες, ο Μιλτιάδης και ο Τσουμάνης από τις ομάδες νέων, βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο Καρπενήσι και παρακολουθούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αν συνεχίσουν έτσι είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρουν πολλά στην ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου η συμμετοχή σε αυτή είναι το όνειρο κάθε νεαρού αθλητή.

Ο Αποστόλης Ευαγγέλου, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και τους Οδυσσέα Κλάρα, Σπύρο Θεοχαρίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ανέλαβα καθήκοντα προπονητή στην ομάδα Κ17 της ΑΕΛ. Εύχομαι οι παίκτες που συνεργάστηκα να πετύχουν τον στόχο τους στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και να παίξουν στην ανδρική ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top