Καλησπέρα φίλες και φίλοι, ακόμα ένα στοιχηματικό τριήμερο ξεκινά και αυτή τη φορά διαφέρει από τα άλλα. Κάναμε λόγο πριν καιρό για την επικείμενη έναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων και σήμερα είναι μία τέτοια μέρα. Το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ίσως το πιο θεαματικό και συναρπαστικό, το πιο αμφίρροπο αλλά και το πιο ενδιαφέρον, ξεκινά. Premier League ή αλλιώς πρωτάθλημα Αγγλίας. Πρεμιέρα είχαμε την Παρασκευή με την Λίβερπουλ να συντρίβει την δύσμοιρη Νόριτς. Σήμερα έχουμε το κυρίως πιάτο με 6 αγώνες ορισμένους εκ των οποίων είναι εξαιρετικά αμφίρροποι. Επιλέγουμε 2 εξ αυτών με ευκαιρίες. Πάμε να δούμε,  τι υπάρχει: Γουότφορντ-Μπράιτον (17:00): 
Πρώτη επιλογή το παιχνίδι των Ταράνδων με τους Γλάρους ή αλλιώς η Γουότφορντ με την Μπράιτον. Η Γουότφορντ λίγο πριν το πρώτο της παιχνίδι έκανε μία μεγάλη μετεγγραφή, με ποσό-ρεκόρ για τον αγγλικό σύλλογο, οποίος δαπάνησε 35 εκατομμύρια λίρες για να κάνει δικό του τον Ισμαίλα  Σαρ από την Ρεν! Κατά τα άλλα, πήρε τον Φουλκιέ από την Χετάφε, τον Γουέλμπεκ από την Άρσεναλ ενώ κράτησε όλο το κορμό της. Δυνατά φιλικά και μετρημένα με 3 νίκες και μία ήττα από τον Άγιαξ. Η Μπράιτον από την άλλη μεριά, πήρε αρκετούς παίκτες, Άγγλους κατά βάση ενώ ξεχωρίζει ο Βέλγος Τροσάρντ από την Γκενκ ενώ και ο προπονητής της, Γκράχαμ Πότερ, που έκανε θαύματα με την Έστερσουντ χρόνια τώρα και δοκιμάζει την τύχη του στο Νησί. Πιο δυνατό σύνολο η γηπεδούχος, πιο έτοιμη, επιθετική, πρεμιέρα εντός και με παράδοση που την ευνοεί. Εύκολα δύσκολα μπορεί να κάνει έναρξη με το δεξί και τη στηρίζουμε στον ωραιότατο άσο. 1 στο 2.00 (Stoiximan).

Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον (17:00): 
Πάμε και στο έτερο ματς της Αγγλίας, κλασικά ώρα Αγγλίας στις 17:00 τα ματς, και αυτή τη φορά πάμε στην Πάλας που υποδέχεται την Έβερτον. Η Πάλας πήρε πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορούσε, ό,τι κινήθηκε και γενικά δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια από το Νησί φέτος. Πήρε Μακάρθι από Έβερτον, Καμαράσα από Μπέτις, Κάχιλ από Τσέλσι, Αγιού από Σουόνσι, αλλά απογοήτευσε πολύ σταφιλικά της με ισοπαλία στη Γουίμπλετον κι ένα τσουβάλι ήττες στη συνέχεια. Αναμένεται να δούμε πώς θα δέσει το σύνολο ο Χόντγκσον. Η Έβερτον από την άλλη με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο για δεύτερη σεζόν πήρε ό,τι παίκτη μπορούσε να πάρει και όχι μόνο. Στην κυριολεξία μοιάζει να έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της πεντάδας και αν δέσει αυτή η ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη. Πήρε τον Λοσλ από την Χάντερσφιλντ, τον Ντελφ από την Σίτι, το Γκεμπαμίν από την Μάιντς, τον Αντρέ Γκόμες από την Μπαρτσελόνα, τον Κεν από την Γιουβέντους, τον Σιντιμπέ από την Μονακό και τον Αϊγουόμπι από την Άρσεναλ!! Δαπάνησε πάμπολλα εκατομμύρια αλλά το εντυπωσιακό είναι πως ενώ περιμέναμε να κάνει πάρτι στην επίθεση έδειξε στα φιλικά της το τρομερό πρόβλημα που έχει στο γκολ. Κατά ακρίβεια, σκόραρε 3 φορές σε 7 φιλικές αναμετρήσεις. Βέβαια, η Πάλας δεν έχει άμυνα-γρανίτη. Αν παίξει σωστά η Έβερτον μπορεί να σκοράρει. Και η Πάλας εντός είναι δυνατή. Πάμε στο gg στο 1.93 (Betshop).
Διαβάστε καθημερινά δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις αγώνων από τους tipsters του Sportbet.gr, Καλή τύχη!!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top