Το σκηνικό είναι έτοιμο. Γήπεδο Curinga, ώρα 18:30. London English εναντίον ΑΕΛ Καναδά με τα διακυβεύματα να είναι πολλά για κάθε ομάδα. Ο νικητής θα αισθάνεται κάποια ασφάλεια για παραμονή στην κατηγορία και ο ηττημένος την ανασφάλεια για τις τελευταίες αγωνιστικές και το άγχος του υποβιβασμού. Η ΑΕΛ που συνεχίζει να έχει τη χειρότερη επιθετική επίδοση όλων των κατηγοριών του MMSL και να αγνοεί τη νίκη για δύο μήνες πρέπει να δείξει αυτοσυγκέντρωση και διάθεση για να επιτύχει τον σκοπό της. Αξιοσημείωτο είναι ότι η τελευταία νίκη των «βυσσινί», με 5-1, που είναι και τα μισά τέρματα επί του συνόλου, ήταν επί του σημερινού αντιπάλου της. Στο διάστημα αυτό, η ΑΕΛ έχει συγκεντρώσει μόλις έναν (1) βαθμό ενώ τα τέρματα είναι 2-15 εις βάρος της.
Στο παραπάνω διάστημα, η London English έχει συγκεντρώσει επτά (7) βαθμούς και τα τέρματα είναι 8-21 εις βάρος της.

«Φυσικά είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της περιόδου. Μας περιμένουν απόψε. Έχουν βελτιωθεί πολύ από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δεν έχουμε άλλη επιλογή πέραν της νίκης», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Διαθέσιμοι παίκτες για τον αποψινό αγώνα θα είναι:
Μιούλερ (τερματοφύλακας), Μούσα, Χαλμπουνί, Κερ, Μουρ, Χάβαρης (αμυντικοί), Βεργυρής, Παρκ, Πράουτ, Ολιβέιρα Λ, Νας, Μπέντλεϊ, Ζουανάζι, Γιούζ (μέσοι), Άντριου, Τόμσον, Σάρεϊντορ (επιθετικοί).





 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top