Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλό μήνα! Αυλαία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα κύλησαν ομαλά και τη σκυτάλη παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ, που δεν έχει να ζηλέψει, είναι η αλήθεια, κάτι από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πολλές αναμετρήσεις, πολλές επιλογές, ποικιλία αναμετρήσεων με φαβορί και αουτσάιντερ συνθέτουν το παζλ του σημερινού κουπονιού. Στόχος να έχουμε συν, δηλαδή, ταμείο στο τέλος της βραδιάς. Έτσι, έχουμε διαλέξει 3 επιλογές τις οποίες θα πάμε να δούμε ευθύς αμέσως, επιλογές από το Γιουρόπα Λιγκ φυσικά. Κουόπιο-Λέγκια Βαρσοβίας (19:00): 
Πρώτη επιλογή μας το απογευματινό παιχνίδι της Κουόπιο με την πολωνική Λέγκια. Ο πρώτος αγώνας βρήκε νικήτρια την πολωνική ομάδα και βάσει αποδόσεων είναι ξανά το φαβορί για νίκη και πρόκριση. Αντίπαλός της η φινλανδική Κουόπιο που κάνει πράγματα και θαύματα φέτος ούσα3η στην Φινλανδία. Αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, είναι επιθετική αλλά και αμυντικά ευάλωτη. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχει μία ήττα σε 5 εντός έδρας αγώνες και έχει δεχτεί δυο γκολ στα 5 από αυτά. Η Λέγκια έχει να παρουσιάσει μόλις μία αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημά της, το οποίο ξεκίνησε το σαββατοκύριακο με την πρεμιέρα να αποδεικνύεται θετική, μιας και η Λέγκια κέρδισε την Κορόνα με  1-2 εκτός έδρας. Βάσει ευρωπαϊκής πορείας και οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα γκολ αλλά και σκοράρουν. Θέλουν γκολ και σήμερα για να διεκδικήσουν την πρόκριση κι ένα αμφίσκορο είναι πολύ πιθανό. GG στο 2.12 (Betshop).

ΑΕ Λεμεσού-Άρης (20:00): 
Δεύτερη επιλογή μας, η ελληνοκυπριακή κόντρα ανάμεσα σε Λεμεσό και Άρη με σκοπό την πρόκριση στα πλέι οφ, εκεί ό,που περιμένει από χθες η Μόλντε. 0-0 ο πρώτος αγώνας με όλα τα δεδομένα να παίζουν και να είναι ανοικτά ενόψει της σημερινής ρεβάνς. Ο Άρης ήταν φλύαρος στο πρώτο παιχνίδι, με άσχημα τελειώματα, έλειψε το εύκολο γκολ και συνεχίζει να λείπει. Διασύρθηκε σε όλα τα φιλικά που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους  και παρουσίασε οικτρή εικόνα στην άμυνα. Εντός έδρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Προσεκτική και καλοδουλεμένη. Πήρε το Χ κι εντός θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Λανθασμένα δίνεται ως φαβορί ο Άρης και δη εκτός έδρας. Πάμε με την κάλυψη του αγώνα στο 1Χ Δ στο 1.83 (Betshop).

Λιεπάγια-Νόρσεπινγ (20:00): 
Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας και για σήμερα με το ενδιαφέρον παιχνίδι της λετονικής Λιεπάγια που υποδέχεται τη σουηδική Νόρσεπινγ. Εκκινώντας από την Λεπάγια έχουμε να πούμε ότι είναι μια καλή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί, όπως καμία ομάδα άλλωστε. Μέτρια άμυνα σχετικά, καλή επίθεση και αξιόπιστη και αριθμεί 9/10 αγώνες χωρίς ήττα, πλην του αγώνα με την Νόρσεπινγ προ μίας εβδομάδας. Η ήττα 2-0 από την Νόρσεπινγ δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Λετονούς που είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το γκολ ή τα γκολ. Εντός πάντως σκοράρει εύκολα. Από την άλλη μεριά, έχουμε την Νόρσεπινγ που κέρδισε με άνεση 2-0 στον πρώτο αγώνα. Σκοράρει εύκολα, είναι πολύ φορμαρισμένη και τρομερά επικίνδυνη εκτός. Με ένα γκολ κλειδώνει την πρόκριση. Μπορεί να το πετύχει. GG στο 1.73 (Stoiximan).
Μείνετε συντονισμένοι για καθημερινή ενημέρωση γύρω από το online stoixima και τα πιο ψαγμένα προγνωστικά!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top