Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Έφτασε ακόμα ένα σαββατοκύριακο, ολοκληρώθηκε ακόμη μία φάση για τις ευρωπαϊκές, διασυλλογικές διοργανώσεις και ήρθε η σειρά των πρωταθλημάτων. Και όπως έχουμε ξαναγράψει, κάθε φορά θα προστίθεται κι ένα καινούργιο πρωτάθλημα… Σιγά σιγά θα πληθύνουν οι επιλογές μας. Με 7 μεγάλα πρωταθλήματα να διεξάγονται σήμερα, θα αφήσουν τις προφανείς επιλογές και θα πάμε σε αυτές που θεωρούμε ότι έχουν πραγματική αξία. Έτσι, λοιπόν, θα πάμε στη Ρωσία, στη β΄Σουηδίας και τέλος β΄ Γερμανίας. Ας δούμε, τι έχουμε επιλέξει για σήμερα: Ανόβερο-Ρέγκενσμπουργκ (16:30): 
Εκκίνηση το απόγευμα με το ματς του Ανόβερο, που θα ξαναβρεθεί στη δεύτερη κατηγορία μετά από χρόνια και θα προσπαθήσει ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρέγκενσμπουργκ για να ξεκινήσει την μακρά πορεία του προς την άνοδο. Την πρώτη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας την Στουτγκάρδη. Μια μεγάλη ομάδα, με προβλήματα μεν, με ιστορία δε και φυσικά τους ίδιους στόχους με αυτό. Ηττήθηκε δύσκολα με 2-1 αλλά έπαιξε καλά, σκόραρε και άφησε ελπίδες για το μέλλον. Η Ρέγκενσμπουργκ από την άλλη κέρδισε με μεγάλη άνεση (3-1) εντός έδρας την Μπόχουμ και ξεκίνησε δυναμικά στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις ομάδες ότι και φέτος στοχεύει για μια θέση στην 5άδα , όπως κάθε χρόνο πετυχαίνει, και φυσικά γιατί όχι και στην άνοδο! Πραγματοποίησε αρκετά φιλικά κατά την προετοιμασία της στα οποία είναι αλήθεια ότι εντυπωσίασε. Έχασε από την Ουντερχάκινγκ με 2-1 και από την Χόφενχαϊμ με 3-2. Όλα τα άλλα ήταν για αυτήν νικηφόρα και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Πάλεψε πάντως πολύ και έχτισε ξανά μια αξιόλογη ομάδα. Το Ανόβερο έπαιξε με αδύναμες ομάδες και τις οποίες διέλυσε. Μόνο που όταν άλλαξε τροπάριο έχασε. Ήττα από την Χάρτμπεργκ της Αυστρίας και ισοπαλία με την Χάνσα Ροστόκ. Πήρε ό,τι ρεζέρβα άφησε η Μπάγερν και έτσι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ και δέχονται γκολ προσφέροντας θέαμα. Πάμε λόγω του ύφους τους, της αγωνιστικότητάς τους και του χαρακτήρα του παιχνιδιού στο συνδυασμό. GG+Over 2.5 στο 1.93 (Stoiximan).

Ντέγκερφος-Βάμπεργκς (17:00): 
Συνεχίζουμε με τη Σουηδία, με ακόμη μία μικρότερη κατηγορία, τη β΄ εθνική, όπου η Ντέγκερφος παλεύει να μείνει στην κατηγορία και υποδέχεται την πρωτοπόρο Βάμπεργκς. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αν ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία, αλλά επί της ουσίας δεν είναι έτσι. Η Βάμπεργκς  το τελευταίο διάστημα δεν πατάει καλά. Είχε μεγάλη διαφορά που εξανεμίστηκε. Έχει έναν βαθμό διαφορά μόλις με τη δεύτερη Μιάλμπι και 5 από την Τρίτη Μπρόγκε. Θέλει βαθμό ή καλύτερα βαθμούς για να πάρει μια μεγάλη ανάσα. Την ίδια ανάσα που ζητά και η Ντέγκερφος για να ξεφύγει από την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται. Πολλά Χ, λίγες νίκες με γκολ όμως. Η γηπεδούχος σκοράρει εύκολα εντός όπως και η Βάμπεργκς εκτός. Θέλουν πολύ το ματς. Μεγάλο το κίνητρο. Πάμε στα γκολ, γιατί το σημείο ενέχει κίνδυνο. GG στο 1.65 (Stoiximan).

Σπαρτάκ Μόσχας-Δυναμό Μόσχας (19:00): 
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το μεγάλο ρώσικο ντέρμπι. Δύο ισοδύναμες ομάδες, με τη Δυναμό να λατρεύει τα Χ. Μεταξύ τους έχουν μόλις 2 ισοπαλίες. Είναι ισόβαθμες στην αρχή του πρωταθλήματος. Θέλουν το ματς για το γόητρο και τους βαθμούς. Η Σπαρτάκ δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με το ρόστερ που έχει και μάλιστα έχει το πρώτο της ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη. Η Δυναμό θέλει να δείξει κάτι παραπάνω. Πάμε στο Χ στο 3.05 (Stoiximan). Καλή τύχη!

Καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων από το Sportbet.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top