Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώνεται σιγά σιγά, δειλά δειλά, ακόμα ένα στοιχηματικό τριήμερο με τα μεγάλα πρωταθλήματα να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους. Ήδη οι μικρές κατηγορίες Αγγλίας, Γαλλίας, Γερμανίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Έχουμε πια σαφή εικόνα από τα πρωταθλήματα  Ρωσίας και Σκανδιναβίας και εκεί θα πάμε και σήμερα στην προσπάθειά μας να εκμηδενίσουμε το ρίσκο και να έχουμε ταμεία. Για να δούμε τι έβγαλε η διαλογή: Καλμάρ-Χάμαρμπι (16:00): 
Ξεκινάμε όπως πάντα με το πρώτο χρονικά παιχνίδι που είναι από τη Σουηδία. Η Καλμάρ μία πολύπειρη ομάδα με χρόνια χιλιόμετρα στην πλάτη της υποδέχεται το νέο αίμα την Χάμαρμπι που φέτος κάνει τρελά πράγματα και είναι 4η!! Η γηπεδούχος είναι σε τραγική κατάσταση. Έχει συμπληρώσει 5 παιχνίδια με ήττες και κάποιες εξ αυτών οδυνηρές. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι σκόραρε μόλις 2 φορές ενώ δέχθηκε πολλές φορές άνω του ενός γκολ. Βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού και έχει βάλει από κάτω της μονάχα την Σούντσβαλ. Δεν μπορεί να συνέλθει, δεν έχει βρει ρυθμό, δεν μπορεί να σκοράρει. Παραδόξως όταν παίζει με την Χάμαρμπι όλα αυτά εξαλείφονται. Έχει την καλύτερη παράδοση και μάλιστα σκοράρει. Πιθανώς, να σκοράρει και σήμερα, καθώς ναι μεν η Χάμαρμπι σκοράρει κατά ριπάς αλλά παρ΄όλα αυτά δέχεται γκολ. Έχει δεχτεί συγκεκριμένα 9 γκολ σε 5 παιχνίδια αλλά σκόραρε 20 γκολ !!! Δηλαδή 4 γκολ ανά παιχνίδι. Τρομακτικοί αριθμοί, τρομερή παράδοση ενώ κίνητρο υπάρχει και μάλιστα σωτηρίας. Πάμε στον συνδυασμό. GG+over 2.5 στο 1.95 (Stoiximan).

Βίκινγκ-Μόλντε (19:00): 
Πάμε στην Νορβηγία και στο ματς της πρωτοπόρου Μόλντε με την Βίκινγκ. Η Μόλντε που έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της, έκανε ποδαρικό με πρόκριση, έπαιξε καλά, αρκετά καλά και δεν αγχώθηκε. Σκοράρει αρκετά, έχει βρει ρυθμό και σταθερότητα. Πιέζεται από την Οντς, καθώς οι ισοπαλίες της το τελευταίο διάστημα σε συνδυασμό με τις νίκες της Οντς την φέρνουν σε θέση δύσκολη. Αήττητη για 7 αγώνες με 19 γκολ στο ενεργητικό της είναι μια άκρως επικίνδυνη ομάδα που δεν αστειεύεται, ιδίως με ομάδες όπως η Βίκινγκ. Δεν θα της χαριστεί, αλλά το θέμα είναι η άμυνά της που δεν είναι η πο στιβαρή της Σκανδιναβίας. Δέχεται γκολ, δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν εύκολα και συχνά παραβιάζεται η εστία της. Από την άλλη μεριά έχουμε την Βίκινγκ, η οποία ξεκίνησε δυνατά, έχει υποχωρήσει πλέον στην 9η θέση και απέχει 4 βαθμούς από τον υποβιβασμό. Παλεύει τα παιχνίδια της, δίνει μάχες, αλλά με τις μεγάλες ομάδες δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Εκτός η Μόλντε είναι η καλύτερη ομάδα και το έχει αποδείξει. Θα σκοράρει και υπό τον φόβο του να δεχτεί γκολ θα παλέψει να βάλει κι άλλα. Πάμε με τον συνδυασμό ξανά. GG+over 2.5 στο 1.75 (Stoiximan).

Σταρτ-Κονγκσβίγκερ (19:00): 
Μένουμε στην Νορβηγία και ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με τη β΄εθνική και την 3η Σταρτ που φιλοξενεί την Κονγκσβίγκερ και θέλει να επιστρέψει τάχιστα στα μεγάλα σαλόνια. Η Σταρτ είναι πολύ δυνατή το τελευταίο διάστημα. Σκοράρει συνεχώς και έχει 4/4. Η αντίπαλός της έχει σοβαρό θέμα στο γκολ και έχει ξεμείνει από στόχους. Έχουμε την καλύτερη ομάδα με κίνητρο και αγωνιστικότητα. Πάμε με τον άσο στο 1.62 (Stoiximan).
Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες όπως το Stoiximan αλλά και τα καλύτερα προγνωστικά καθημερινά. Καλή τύχη!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top