Η ομάδα Κ-8 των Ακαδημιών της ΑΕΛ Καναδά έπαιξε το Σάββατο εναντίον της αήττητης Ρεάλ Μαδρίτης, για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του SWOAK (Southwest / Oakridge). Οι νεαροί «βυσσινί» κυριάρχησαν στο παιχνίδι και συνέτριψαν τους αντιπάλους τους με 5-1! Μετά το παιχνίδι μόνο ένα σύνθημα ακουγόταν: ΑΕΛ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ! Παίκτες και προπονητικό επιτελείο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος SWOAK. Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Τζακ Γουγουλιάς (2), Μπόστον Μπέντελ (2) και Λάντον Γκόντμεϊρ.
Πρώτη χρονιά που συγκροτήθηκε η Κ-8 της ΑΕΛ και δεν έχασε καθόλου χρόνο να δείξει σε όλους ποιοι είναι οι πρωταθλητές! Η ΑΕΛ πέτυχε οκτώ νίκες και είχε τρεις ήττες.
Ο απολογισμός της πρώτης επιτυχημένης περιόδου έγινε από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Αθανάσιος (Τομ) Γουγουλιάς
«Η πρώτη περίοδος για την Κ-8 της ΑΕΛ ήταν πολύ επιτυχής σε αρκετούς τομείς. Όλα τα παιδιά επέδειξαν πρόοδο σε επίπεδο δεξιότητας και κατανόησης του παιχνιδιού. Η τελική κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν απόδειξη της επιτυχίας τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΛ στην Ελλάδα για την υποστήριξή της, καθώς και όλους τους γονείς που φέρνουν τα παιδιά στις προπονήσεις και τα παιχνίδια.
Με φιλικούς χαιρετισμούς από την ΑΕΛ Καναδά.»

Μιλτιάδης (Μίλτον) Γουγουλιάς
«Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά. Έπαιξαν εναντίον ομάδων με παίκτες ηλικιακά μεγαλύτερους (10, 11, 12 ετών), αλλά τα παιδιά μας δεν υποχώρησαν. Είναι η δυνατότερη και καλύτερη ομάδα που έχω δει στα 48 χρόνια της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό.
Οι προπονητές δούλεψαν σκληρά με τους παίκτες για να τους κάνουν να εμπεδώσουν τι σημαίνει να αγωνίζονται για την ΑΕΛ, καθώς και τη σπουδαιότητα της θρυλικής ιστορίας της.
Οι παίκτες έχουν αναπτύξει και κατανοούν τις θέσεις, τη στρατηγική και το παιχνίδι. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτά τα παιδιά έχουν μια πολύ υποσχόμενη ποδοσφαιρική σταδιοδρομία. Θα ήθελα πολύ να δω κάποιους από αυτούς τους παίκτες να ακολουθούν μια ποδοσφαιρική διαδρομή στο ποδόσφαιρο και ακόμα περισσότερο να έλθουν στη Λάρισα, στην Ελλάδα για επαγγελματική δοκιμή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τους παίκτες που έρχονται σε κάθε προπόνηση και δουλεύουν σκληρά.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την προπονητική μου ομάδα (Τζο, Μάικ και Τομ) για τη σκληρή δουλειά και την υποστήριξή τους.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το aelole.gr για την συνεχή και μακροχρόνια υποστήριξη, καθώς και τον αδελφό και σύνδεσμό μας στην Ελλάδα, κ. Δημήτριο Κούρο».

Τζο Ρόσι
«Αυτή η χρονιά ήταν καλή για τα παιδιά. Τα πήγαν πολύ καλά, παρότι συνεργάστηκαν μεταξύ τους για πρώτη φορά. Έπαιξαν όντως εξαιρετικά απέναντι σε ομάδες με πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες. Πιστεύω ότι η ομάδα Κ-8 κάθε χρόνο θα γίνεται πιο δυνατή».


Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας Κ-8.


Επιθετικός ΑΕΛ, Ιάκωβος (Τζακ) Γουγουλιάς.


Μέσος ΑΕΛ, Βασίλης (Μπιλ) Γουγουλιάς.


Τερματοφύλακας ΑΕΛ, Αλεξάντερ Ρόσι.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top