Τη δεύτερη της φετινή φιλική νίκη, πήρε η ΑΕΛ επί του Ολυμπιακού Βόλου, σε ματς που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (18/08) στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου. Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά με ελάχιστες φάσεις. Οι παίκτες της ΑΕΛ ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα με το Μίλος Φιλίποβιτς, με σουτ στο 84ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος οι δυο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές και ο ρυθμός της φιλικής αναμέτρησης έπεσε ακόμα περισσότερο, με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη και να σκοράρει λίγο πριν το φινάλε. Αυτός ήταν ο τελευταίος φιλικός αγώνας προετοιμασίας της ΑΕΛ, πριν την έναρξη της Superleague 1 και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (25/08, 19:00) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Ολυμπιακός Βόλου (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης (57’ Γιδόπουλος), Γραικός (66’ Πριόνας), Μπουτζίκος (75’ Μπαρούτας), Βοσνακίδης, Φαζός, Ρόκας (66’ Καναβός), Παπαϊωάννου (73’ Κόλα), Σκοπελίτης (69’ Κλεμέντε), Τζέφερσον (57’ Στεφάνοβιτς), Πόζογλου (73’ Πάσχος), Τσίτας (64’ Μαρούδας).

ΑΕΛ α' ημίχρονο (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Μπέρτος, Ζίβκοβιτς, Μπούστος, Νούνιτς, Ντάουντα.

ΑΕΛ β' ημίχρονο (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον (58’ Ρίστιτς), Ζίζιτς, Γκολιας, Γκοΐκοβιτς, Μπάλλας, Μιλοσάβλεβιτς, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Σικάφκα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top