Φιλική ήττα γνώρισε η ΑΕΛ από τη Ξάνθη με σκορ 1-0, στο Xanthi FC Arena. Οι «βυσσινί» δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, με την Ξάνθη να είναι κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η Ξάνθη πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ με γκολ του Ζορντάν Φοσέ με πλασέ στο 34ο λεπτό. Μάλιστα στην συγκεκριμένη φάση χρειάστηκε και η χρήση του VAR και παρότι το γκολ αρχικά είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ, μέτρησε κανονικά. Το ματς ολοκληρώθηκε με την Ξάνθη να έχει 14 τελικές φάσεις και την ΑΕΛ μόλις τρεις! Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο και Κούλα Χασάν, 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Μαλούτας, ενώ στο VAR βρισκόταν ο Στέφανος Κουμπαράκης και assistant ο Χρήστος Τζιώτζιος.

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης (73′ Ντίρεσταμ), Σόσα (80′ Λεωντσάκος), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς, Τερκί (77′ Καμαρά), Ντε Αμορίμ (46′ Εντουάρντο), Τζουρίτσκοβιτς (65′ Ντε Λούκας), Φοσέ (46′ Στάρτζεον), Ρενέλα (63′ Γκαργκαλατζίδης).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Ντάουντα, Σικάβκα.
Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Γιάκος, Νούνιτς, Μπούστος, Φιλίποβιτς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top