Η ΠΑΕ ΑΕΛ με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συνεργασία της για ακόμη μία χρονιά με την κορυφαία εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων «AUTO ΤΣΟΓΙΑΣ -250 AYTOKINHTA». Σήμερα Παρασκευή 2/8/2019 ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σωτήρης Μάρκου και ο προπονητής της ομάδας κ. Γκόρνταν Πέτριτς επισκέφθηκαν τα γραφεία της εταιρείας, όπου είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Νίκο Τσόγια για τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Μετά το τέλος της συζήτησης ο κ. Νίκος Τσόγιας παρέδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου που παραχωρεί στα πλαίσια της χορηγίας στον κ. Πέτριτς και του ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες για την ιστορική ομάδα της πόλης μας, αλλά και όλης της Ελλάδος.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί τον κ. Νίκο Τσόγια που στέκεται αρωγός για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα μας και ανακοινώνει εκ μέρους και των δύο πλευρών ότι η φετινή χορηγία θα είναι πολλαπλώς αναβαθμισμένη από αυτήν της προηγούμενης χρονιάς, παρέχοντας επιπλέον τρία αυτοκίνητα για τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top