Συνεπής στη φετινή αναβαθμισμένη χορηγία του στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ. Νίκος Τσόγιας υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του χθές Παρασκευή 23/8/2019 τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας Αμπιόλα Ντάουντα και Τζόναθαν Μπούστος. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για λίγο και να τους ευχηθεί, με αφορμή την έναρξη των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, να είναι υγιείς, να πετύχουν πολλές νίκες τη φετινή σεζόν και να προοδεύσουν μαζί με την ομάδα της πόλης μας.
Φωτογραφήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας "AUTO ΤΣΟΓΙΑΣ -250 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ" με τα 2 αστέρια της ομάδας μας και εν συνεχεία τους παρέδωσε τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ευχαρίστηση και υπερηφάνια ευχαριστεί ακόμα μία φορά τον χορηγό, αλλά και φίλο πλέον, της ομάδας μας Νίκο Τσόγια και όπως έχει ανακοινώσει το χορηγικό πακέτο φέτος θα είναι αναβαθμισμένο με επιπλέον παροχές.
Ο κ. Νίκος Τσόγιας από την πλευρά του δήλωσε τη στήριξη του προσωπικά στον κ. Αλέξη Κούγια και την ΠΑΕ ΑΕΛ και ότι τα καλύτερα έρχονται.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top