Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώθηκε για την ύπαρξη του δημοσιεύματος, που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα gαzzetta.gr, στην οποία αναφέρεται ότι ο πρώην προπονητής μας κ. Petric, δεν έχει λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει το δημοσίευμα που παραπέμπει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ στις 8 Αυγούστου 2019 και την οποία δημοσιοποιούμε και την οποία ούτε ο κ. Petric, ούτε ο κ. Jovic, διέψευσαν ποτέ έως σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση εάν ο κ. Petric ισχυρίζεται ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει στο περιεχόμενο της τότε ανακοινώσεως μας και υπαναχώρησε από την συμφωνία μας, ευχαρίστως να λύσουμε τις διαφορές μας στα θεσμικά όργανα.

Πολύ φοβούμαστε όμως, ότι θα χρειαστεί να προσφύγουμε και στα ποινικά δικαστήρια εναντίον του ίδιου και του εκπροσώπου του, για αδικήματα που διαπράχθηκαν εις βάρος μας και τα οποία αποδεικνύονται από ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του κ. Κούγια και του εκπροσώπου του, κάτι το οποίο δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε αυτήν την στιγμή εμμένοντας στην συμφωνία μας όπως αυτή δημοσιοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου 2019.

Επίσης δεν θέλουμε σε αυτό το σημείο να δημοσιοποιήσουμε το όνομα του εκπροσώπου του, ο οποίος και δημιούργησε το πρόβλημα, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνουμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει την ανακοίνωση της 8 Αυγούστου 2019 με την οποία λύθηκε κοινή συνεναίσει η συνεργασία του κ. Gordan Petric και των συνεργατών του:
"Παραμένουν στην ομάδα μόνο οι Λαρισαίοι, ο team manager και εξαίρετος γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας και ο μόνιμος γυμναστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Μπάμπης Παναγούλης.
Κοινή συναινέσει και σε εξαιρετικό κλίμα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Gordan Petric και τους βοηθούς του, τον πρώτο βοηθό Ανδρέα Λαυδαριά και τον δεύτερο βοηθό Aleksandar Jovic.
Λύθηκε επίσης η συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γεώργιο Φουσέκη.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους και η πόρτα της ιστορικής μας ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς. Ειδικά θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Petric, o οποίος είναι υπεράνω χρημάτων (ως γνωστό είναι εκατομμυριούχος) και ο οποίος το μόνο το οποίο ζήτησε είναι να καταβληθεί το ποσό των 15.000,00€ στον συνεργάτη του κ. Jovic, αίτημα το οποίο η ΠΑΕ απεδέχθη.
Την αποθεραπεία της ομάδας στην σημερινή προπόνηση λόγω του χθεσινού αγώνα, θα κάνουν οι κ.κ. Μαντζιώκας και Παναγούλης."

Αναλυτικά το δημοσίευμα του gazzetta
Ο Γκόρνταν Πέτριτς 12 μέρες μετά την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ισχυρίζεται πως δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του, ενώ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημίωση! 
Η θητεία του Σέρβου τεχνικού στον πάγκο της Λάρισας αποδείχθηκε σύντομη, καθώς έπειτα από 88 μέρες ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να απομακρύνει τον άλλοτε αμυντικό της ΑΕΚ και της Ρέιντζερς, προσλαμβάνοντας τον Μιχάλη Γρηγορίου.
Ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει επιστρέψει στο Βελιγράδι εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr εξαιρετικά δυσαρεστημένος από τον τρόπο που απομακρύνθηκε από τη Λάρισα και ισχυρίζεται πως ακόμη και σήμερα δεν έχει κληθεί από την θεσσαλική ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιο του.
Παράλληλα, διαψεύδει πως είναι «υπεράνω χρημάτων» και «εκατομμυριούχος», ενώ σκοπεύει να διεκδικήσει την αποζημίωση που του αναλογεί, καθώς όπως τονίζεται δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τις 12 Μαϊου όταν και προσελήφθη από την ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top