Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων, που φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο αγώνας διεξήχθη στην έδρα του ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας και ήταν ισορροπημένος, με τις δύο ομάδες να έχουν καλά διαστήματα απόδοσης. Ο ΑΟ Σελλάνων προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τέρμα του Τζέκου και η ΑΕΛ Κ19 ισοφάρισε στο 85ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή του Κορτσάρι, ενώ στο 35ο λεπτό η ΑΕΛ Κ19 είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Καμπέρη.

Η σύνθεση της ΑΕΛ Κ19 ήταν: (Ζιάκας Μ.) Μισυρλής, Μπουζούκης, Ντελής, Φουρκιώτης, Τέλλιος, Μιλτιάδης, Δάκτυλας, Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Τσουμάνης Μ., Ζαχαράκης. Έπαιξαν επίσης οι: Σουλούκος, Κορτσάρι, Δημόπουλος, Σταμάτης, Κερίμ, Τσατσελάρι, Σούμπαση, Ζοτάι.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή, την περιποίηση, την προσφορά γεύματος και τη εν γένει φιλοξενία το σωματείο των Σελλάνων και ιδιαιτέρως τον Προέδρο κ. Κώστα Νούσιο και τον Λαρισαίο προπονητή της τοπικής ομάδας κ. Γιάννη Μπουρνάκα και επιφυλασόμαστε να ανταπωδώσουμε τη φιλοξενία.


*** Επίσης η ΑΕΛ Κ19 και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τον κ. Θέμη Γκαραβέλη της οικογενειακής επιχείρησης "Σκιαθάς" στον Αγιόκαμπο για το γεύμα που παρέθεσαν στην αποστολή της ΑΕΛ Κ19, που αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην ορεινή Μελιβοία του Δήμου Αγιάς (φωτογραφικό κολλάζ άρθρου από το γεύμα).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top