Πέρα από τα αποτελέσματα των ομάδων, την αγωνιστική χαρακτηρίζουν και τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για διάφορους λόγους. Από τον Ουάρντα και τη ρέντα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μέχρι τον Ζαχίντ, που ανακούφισε τον Παναθηναϊκό και μας θύμισε το «κουνούπι»!

Τρία στα τρία σε λιγότερο από χρόνο!
Ο Αμρ Ουάρντα έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Άρη. Όλες στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Και τις τρεις έχει φύγει νικητής, με διαφορετική ομάδα κάθε φορά! Και όλα αυτά σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου!

Τα τρία παιχνίδια:
21.10.2018: Άρης - ΠΑΟΚ 1-2
(μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και υπέπεσε σε πέναλτι που έχασε ο Άρης)
14.04.2019: Άρης - Ατρόμητος 0-2
(βασικός, βγήκε αλλαγή λίγο πριν από το τέλος του αγώνα)
28.09.2019: Άρης - ΑΕΛ 2-3
(βασικός, έδωσε μια ασίστ, πέτυχε και το νικητήριο γκολ, βγήκε αλλαγή λίγο πριν από το τέλος του αγώνα)

100 με... προσφορά
Με ασίστ στο ένα γκολ του Ολυμπιακού και συμμετοχή στο άλλο, ο Λεονάρντο Κούτρης συνόδεψε το συμπλήρωμα 100 συμμετοχών σε πρωταθλήματα. Ο 24χρονος διεθνής αριστερός μπακ έχει 85 αγώνες στη Super League και άλλους 15 στη Football League, έχοντας ένα γκολ και 12 ασίστ.

Μικρός φύλακας...
Ο 18χρονος τερματοφύλακας του Ατρομήτου Χρήστος Μανδάς έφτασε τα 206 λεπτά με τη φανέλα της ομάδας σε επίσημα παιχνίδια στο Περιστέρι, και ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ. Μάλιστα από τα έξι παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα με τον Ατρόμητο, όχι όλα βέβαια ενενηντάλεπτα, έχει δεχτεί γκολ μόνο στο ένα. Σε αυτό της Τρίπολης.

Περίμενε την ΑΕΚ...
Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς περίμενε τέσσερις αγωνιστικές για να παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τα τρία προηγούμενα χρόνια δεν είχε χάσει παιχνίδι με την Ξάνθη. Τελικά έκανε ντεμπούτο με αντίπαλο την ΑΕΚ στο "Σπύρος Λούης', όπως είχε κάνει ντεμπούτο και ως παίκτης της Ξάνθης, στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, ΑΕΚ - Ξάνθη 4-1.

Από το "κουνούπι" στον Ζαχίντ...
Ο Γκίας Ζαχίντ είναι ο παίκτης που με το γκολ του χάρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Γκολ από Νορβηγό παίκτη τους - τέσσερις έχουν παίξει όλοι κι όλοι - είχαν να πάρουν οι "πράσινοι" εδώ και 20 χρόνια. Στις 17 Ιανουαρίου 2000 ο Έρικ Μίκλαντ, το "κουνούπι", είχε σκοράρει εναντίον του... Πανιωνίου! Το γκολ του Ζαχίντ είναι το 24ο από Νορβηγό για τον Παναθηναϊκό (τα υπόλοιπα: Ντόκεν 11, Στράντλι 9 και Μίκλαντ 3)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top