Καλησπέρα φίλες και φίλοι ολοκληρώνεται σήμερα μία ακόμα αγωνιστική των πρωταθλημάτων και πριν ξεκινήσουμε με τα προγνωστικά Champions League ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στο κουπόνι βρίσκοντας κάποιες καλές επιλογές. Επιλογές που φαινομενικά φαίνονται ακίνδυνες, οι ομάδες δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις πέραν των πρωταθλημάτων και έχουν ισχυρό κίνητρο για τη νίκη. Θα πάμε στα φαβορί και σε μία ιδανική ισοπαλία. Η β΄ Γερμανίας, η Ιταλία και η Δανία είναι οι χώρες των παιχνιδιών που θα μας απασχολήσουν. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει: Σίλκεμποργκ-Οντένσε (20:00): 
Ξεκινάμε με το δανέζικο παιχνίδι της Σίλκεμποργκ, η οποία σε 8 παιχνίδια έχει μόλις 3 βαθμούς, την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και την 4η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Καίγεται για βαθμούς, εντός έδρας είναι κακή και πιο συγκεκριμένα σε 3 ματς εντός έχει μόλις έναν βαθμό. Μάλιστα δυσκολεύεται πολύ και στο σκοράρισμα εντός μην μπορώντας να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Στα πρόσφατα 5 παιχνίδια της έχει 3 ισοπαλίες. Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες έχει και η Οντένσε, η οποία είναι λίγο καλύτερη από την αντίπαλό της. Ισορροπημένη επίθεση και άμυνα για μια ομάδα που πέρσι έκανε την έκπληξη αναρριχήθηκε στις πρώτες 6 θέσεις της βαθμολογίας. Δεν είναι επιθετικές ομάδες, δεν ρισκάρουν και αρκούνται σε χαμηλά σκορ και μια ισοπαλία μεταξύ τους θα μπορούσε να θεωρηθεί μάλλον βολική. Πάμε στο X  στο 4,25 (Stoiximan).

Σανκτ Πάουλι-Αμβούργο (21:30): 
Μετακινούμαστε στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στη Zweiteliga όπου το Αμβούργο μαζί με την Στουτγκάρδη δεν σταματάνε πουθενά δικαιολογώντας τον τίτλο του φαβορί που έχουν λάβει εξ αρχής. Φέτος, το Αμβούργο έχει δει πάρα πολύ σοβαρά το πρωτάθλημα, θέλει να ανέβει, θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια αλλά προηγουμένως πρέπει να δείξει σοβαρότητα και πειθαρχία. Κοιτάζοντας το ρόστερ του καταλαβαίνουμε ότι έχει καταφέρει να συνδυάζει ταλέντο κι εμπειρία. Παίκτες που έχουν παίξει Μπουντεσλίγκα, ξέρουν το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει. Το σημερινό παιχνίδι με την Σαν Πάουλι είναι δύσκολο, είναι ντέρμπι μέσου και αναμένεται με ενδιαφέρον. Η Πάουλι έχει και αυτή έμπειρους παίκτες, ένα δυνατό σύνολο και στηρίζεται στην εγχώρια αγορά με μόνη εξαίρεση την επίθεσή της που την απαρτίζουν μη Γερμανοί παίκτες, Το Αμβούργο τρέχει εδώ και 4 μήνες ένα μοναδικό αήττητο σερί αγώνων! Η Πάουλι που είναι 14η θα τα βρει σκούρα. Πάμε με την καλύτερη ομάδα, το πιο δυνατό σύνολο και φυσικά το ισχυρό κίνητρο. 2 στο 1.80 (Stoiximan).

Τορίνο-Λέτσε (21:45): 
Ολοκληρώνουμε με την Ιταλία, όπου εδώ πια έχουμε το ματς του Τορίνο που είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι σε μια κάκιστη Λέτσε. Η Λέτσε είναι η σταχτοπούτα του πρωταθλήματος, κάκιστη μέχρι στιγμής, δεν δείχνει να μπορεί να αντεπεξέλθει. 0 βαθμοί σε μόλις δύο ματς και μάλιστα με μια κάκιστη επίθεση, μην πω τραγική. Σε δύο ματς δεν έχει σημειώσει κανένα γκολ, και έχει δεχτεί 5! Το Τορίνο έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, δεν έχει πια Ευρώπη και παίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Καλή επίθεση και άμυνα, καλύτερη ομάδα από τη Λέτσε και μένει να σκοράρει, να σιγουρέψει το ματς και να μας δικαιώσει. 1 & Over 1.5  Τορίνο στο 1.75 (Stoiximan). Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top