Ντέιβ (Ντέιβιντ) Άνταμς. Βοήθησε τον Μίλτον Γουγουλιά από την πρώτη ημέρα που ο Λαρισαίος ιδρυτής της ΑΕΛ της ξενιτιάς εξέφρασε το όραμά του. Ο Σκωτικής καταγωγής 54χρονος σήμερα Ντέιβ, που έχει ασχοληθεί σε όλη του τη ζωή με το ποδόσφαιρο, αναφέρεται στην ΑΕΛ Καναδά, τοποθετούμενος για το παρελθόν και το μέλλον της ομάδας, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας..

Ποια ήταν η αιτία της αποτυχημένης περασμένης περιόδου στην πρώτη κατηγορία MMSL;

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Μια εποχή όπως αυτή γίνεται ύπουλη, όπου οι παίκτες σταματούν να πιστεύουν ο ένας στον άλλο, σταματούν να συνεργάζονται. Η ομάδα μας ήταν ευλογημένη με ταλέντο, αλλά χωρίς πίστη. Συνήθως, είμαστε μια επιθετική ομάδα που πιέζει ψηλά. Παρά τη συνεχή παρότρυνση για επιθετική πίεση, η ομάδα συνέχισε να οπισθοχωρεί, αποτρέποντας πολύτιμη κατοχή.

Καθώς οι απώλειες συσσωρεύτηκαν, οι παίκτες άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται. Αν δεν υπήρχε η ηγεσία του Μίλτον Γουγουλιά, ο οποίος κράτησε τους παίκτες ισορροπημένους και ασχολήθηκε με το δράμα τους, η ομάδα μπορεί να διαλύονταν.

Η επιτυχία είναι ζωτικής σημασίας για την ΑΕΛ. Ο Μίλτον ενίσχυσε την ομάδα και έκανε κάποιες κρίσιμες προσθήκες για την επερχόμενη κλειστή περίοδο, ώστε να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια επιτυχημένη προσεχή ανοιχτή περίοδο. Δεν θα καθίσουμε να δεχθούμε την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων. Θέλουμε να νικήσουμε. Θα νικήσουμε».

Στην αρχική φωτογραφία διακρίνονται (από αριστερά προς τα δεξιά)
Λέο Αμάνσιο (νεοαποκτηθείς μέσος της ΑΕΛ), Μίλτον Γουγουλιάς (προπονητής ΑΕΛ Α ομάδας), Ντέιβ Άνταμς (προπονητής ΑΕΛ Α ομάδας), Τζο Ρόσι (προπονητής ΑΕΛ Β ομάδας)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top