Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Όπως θα έχετε διαπιστώσει, είναι μια ‘’νεκρή’’ στοιχηματικά βδομάδα αυτή που διανύουμε γιατί αν εξαιρέσουμε τα προγνωστικά μπάσκετ, το κουπόνι ποδοσφαίρου παρουσιάζεται ελλιπές, με λίγα παιχνίδια και ούτε λόγος φυσικά για ματς με κίνητρο, για γνωστές ομάδες που παίζουν για να διεκδικήσουν κάτι. Όλα αυτά λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων και εμφάνισης από αύριο των εθνικών ομάδων που θα ριχτούν στη μάχη για τα προκριματικά του Euro 2020. Φυσικά κι η εθνική μας ομάδα θα ριχτεί στη μάχη την Πέμπτη για να διεκδικήσει την πρόκριση και σίγουρα θα ασχοληθούμε κι εμείς μαζί της. Προς το παρόν, έχουμε εντοπίσει κάποια ωραία κι ενδιαφέροντα παιχνίδια από το Κύπελλο Δανίας με τις γνωστές ομάδες να θέλουν να προχωρήσουν στο θεσμό, έναν θεσμό που παραδοσιακά γίνονται εκπλήξεις. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα υπάρξουν παρατάσεις και πέναλτι. Για να δούμε, ποια ματς επιλέξαμε: Αβάρτα-Φρεμ  (18:15): 
Ξεκινάμε με το ματς της Αβάρτα με τη Φρεμ. Ομάδες που αγωνίζονται στη 2η Δανίας, στον ίδιο όμιλο, και επί της ουσίας μιλάμε για την  Γ΄Εθνική. Η Αβάρτα τα πάει καλά, είναι στη μέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς ενώ η Φρεμ είναι τελευταία και όχι απλά κινδυνεύει, αλλά πέφτει με ευκολία. Οι δύο ομάδες κατά σύμπτωση θα παίξουν ξανά μεταξύ τους σε διάστημα 3 ημερών καθώς την αγωνιστική αυτή αναμετρήθηκαν (01/09) με το 0-0 να χαρακτηρίζει το ματς. Βάσει προϊστορίας έχουν πολλές ισοπαλίες και under 2.5. Ισορροπημένες ομάδες με κίνητρο όμως να προχωρήσουν όσο μπορούν. Φυσικά, δεν περιμένω να ματώσουν και τη φανέλα τους, πιο πολύ καίγονται για το πρωτάθλημα. Οπότε, τι πιο καλό από ένα συντηρητικό παιχνίδι…! Πάμε με το Χ στο 3.30 (bet365).

Μπράμπραντ – Φρεντερίτσια (18:15) : 
Συνεχίζουμε με το ματς της Φρεντερίτσια, ομάδα της β εθνικής να παίζει με την Μπράμπραντ, ομάδα γ΄εθνικής. Ένα ματς ενδιαφέρον, με κίνητρο κυρίως από μεριάς γηπεδούχων, μιας και δεν έχουν να χάσουν κάτι, ίσα ίσα που θα χτυπήσουν ένα ματς έχοντας κίνητρο απέναντι σε μια ομάδα που έχασε πέρσι στο νήμα την άνοδό της για την Σούπερ Λίγκεν. Η Φρεντερίτσια είναι πολύ καλή και φέτος. Έχει διατηρήσει την περσινή της ικανότητα στο γκολ, σκοράρει πανεύκολα και μάλιστα άνω του ενός γκολ κι έτσι έχει χτίσει ένα σερί 5 αήττητων αγώνων και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Σίγουρα την νοιάζει η άνοδος και αν συνεχίσει έτσι θα την κατακτήσει. Αλλά στη φάση που βρίσκεται το κύπελλο την παίρνει χρονικά να περάσει ακόμα έναν γύρο. Η γηπεδούχος σκοράρει και αυτή πολύ εύκολα εντός και είναι μόλις 3η στη βαθμολογία του πρωταθλήματός της και θέλει να συνεχίσει να μένει σε τροχιά πλέι οφ ανόδου. Η φιλοξενούμενη είναι πολύπειρη, μια πραγματικά επιθετική ομάδα που δεν συνηθίζει να προσφέρει εκπλήξεις στο κοινό της. Αν πιεστεί από την Μπράμπραντ και δεχτεί γκολ θα θέλει να απαντήσει και μάλιστα σε αυτή τη φάση του κυπέλλου οι ομάδες το μόνο που δε θέλουν είναι επιβάρυνση με επιπλέον λεπτά σε ένα ματς. Θα είναι μεγάλη η χρονιά. Πάντως, η σοβαρή και πρόθυμη Φρεντερίτσια το παίρνει το ματς. Πάμε με το 2+over 1.5 στο 1.89 (Betshop). Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top