Καλησπέρα φίλες και φίλοι, τελείωσε και η Παρασκευή και μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς από σήμερα μέχρι και την άλλη βδομάδα, καθώς μεσοβδόμαδα έχουμε μεγάλες και σημαντικές μάχες για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Αυτό θα πρέπει να μας πονηρέψει 100% καθώς οι ομάδες έχουν ένα μικρό περιθώριο γκέλας, αρχή είναι ακόμα στα πρωταθλήματά τους και σίγουρα θα θέλουν να εστιάσουν στο δέλεαρ των χρημάτων αλλά και μιας νίκης σε υψηλό επίπεδο. Στα υπόψη μπαίνει και η όποια κούραση αλλά και ο ρυθμός που ίσως χάλασε για κάποιες ομάδες λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες. Όπως και να’χει, εμείς εδώ, στις επάλξεις, ένα ακόμα σαββατοκύριακο για να επιδιώξουμε ταμεία στο πάμε στοίχημα. Για σήμερα, έχουμε δύο επιλογές, η μία αφορά ένα μεγάλο ντέρμπι και η δεύτερη μία επιλογή που εφόσον πρυτανεύσει η λογική, θα επαληθευτεί εύκολα. Ισπανία και Ολλανδία στο προσκήνιο λοιπόν, και πάμε να δούμε τι έχουμε: Αλκμάαρ – Σ. Ρότερνταμ (19:30):

Ξεκινάμε με το ολλανδικό παιχνίδι της Αλκμάαρ με την Σπάρτα Ρότερνταμ. Η δεύτερη καλύτερη επίθεση απέναντι στην καλύτερη άμυνα, τρομερό το έως τώρα κατόρθωμα της Αλκμάαρ και να δούμε ποιος από τους δύο και αν θα επικρατήσει. Ένας βαθμός τις χωρίζει, η φόρμα τους στα 5 τελευταία παιχνίδια είναι ίδια, και το επίσης ενδιαφέρον για αυτό το παιχνίδι είναι ότι η μεν Αλκμάαρ είναι 3η στα εντός έδρας παιχνίδια της όπως και η φιλοξενούμενη Σπάρτα στα εκτός. Ένα τρομερά δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι που δεν χωρά προγνωστικά τουλάχιστον σε σημεία. Είναι δύο πολύ επιθετικές ομάδες με την Σπάρτα να έχει και την καλύτερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα! Μοναδικό επίτευγμα, ακόμα ένα για την ομάδα του Χενκ Φράσερ. Επιπλέον, ένα 3ο στατιστικό με φοβερό ενδιαφέρον…! Αμφότερες οι ομάδες τρέχουν ένα δικό τους σερί αήττητων αγώνων. Η μεν Σπάρτα έχει ρεκόρ 6 αγώνων χωρίς ήττα εκτός έδρας, ενώ η Αλκμάαρ τρέχει ένα σερί 5 αγώνων εντός έδρας χωρίς ήττα, και μάλιστα όλοι οι αγώνες με γκολ και over. Ματς ανοικτό για γκολ, και μάλιστα για αρκετά, η παράδοση επίσης είναι με το μέρος μας σε αυτό και εκεί στοχεύουμε. Πάμε στο gg στο 1.60 (Stoiximan).


Μπαρτσελόνα – Βαλένθια (22:00):

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με ένα σημαντικό παιχνίδι, με ένα δυνατό ντέρμπι που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας αποκαλύψει πού το πάνε οι δύο αυτές ομάδες φέτος, ας είναι νωρίς. Η Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι, Ντεμπελέ και ίσως Σουάρεζ είναι πραγματικά άλλη ομάδα. Απογοήτευσε οικτρά στο ματς με την μετριότατη Οσασούνα , πολλά τα αμυντικά λάθη ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι που η Μπαρτσελόνα παλιά το καθάριζε. Παλιά. Τώρα πια, πολλά έχουν αλλάξει….! Η Μπαρτσελόνα καταντά προβλέψιμη και ακίνδυνη ενώ πίσω μπάζει. Η Βαλένθια διέπραξε το μεγάλο έγκλημα να διώξει τον περσινό της αρχιτέκτονα, τον προπονητή της Μαρσελίνιο και μένει να δούμε πόσο θα στοιχίσει η αναδιοργάνωσή της. Δυνατό ματς, σκοράρει πάντως και βάσει παράδοσης θα λέγαμε ότι είναι μια από τις αγαπημένες της έδρες. Συνυπολογίζοντας όλα αυτά συν τις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις τους σε Champions και  Europa θα πάμε σε ένα ωραιότατο gg+over 2.5 στο 1.97 ( Stoiximan).

Οι αποδόσεις είναι από το Stoiximan.gr μια από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα. Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top