Διαβάστε πόσα εισιτήρια διαρκείας αναφέρει ότι έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, για την σεζόν 2019-2020, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μέχρι χθες έχουν διατεθεί 500 και πλέον εισιτήρια διαρκείας από την προηγούμενη σεζόν.
Πέρυσι διατέθηκαν λίγο λιγότερα από 2.500 εισιτήρια διαρκείας, συγκεκριμένα 2.454 και ήδη έως και τη χθεσινή ημέρα έχουν διατεθεί 2.962 για τη φετινή σεζόν.
Κατόπιν αυτού και λόγω της αυξημένης ζητήσεως και της συνειδητοποιήσεως από τους οπαδούς μας, ότι η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας των 100€ για να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, δηλαδή 20 αγώνες, ισοδυναμεί μόνο με το αντίτιμο που θα πληρώσουν για εισιτήριο ημέρας για να παρακολουθήσουν μόνο 4 αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κατόπιν απαιτήσεως των οπαδών μας, η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας θα παραταθεί μέχρι και τον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρισα την 6η Οκτωβρίου 2019.
Σημειωτέον ότι σε αυτούς τους αγώνες περιλαμβάνονται και οι αγώνες play off, δηλαδή άλλος ένας γύρος με αγώνες στο AEL FC ARENA με όλους τους πιθανούς 5 πρώτους του Πρωταθλήματος, για τους οποίους θα πλήρωνε κάποιος για να τους παρακολουθήσει μεμονωμένα τουλάχιστον άλλα 100€, δηλαδή συνολικά για να παρακολουθήσει αγώνες ντέρμπι στη Λάρισα θα διέθετε σε μεμονωμένους αγώνες 200€ και πλέον.
Για άλλη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τη διοίκηση της ομάδας, αφού οι ανταγωνιστές μας, εκτός των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Άρη, δεν έχουν διαθέσει ο καθένας περισσότερα από 500 εισιτήρια διαρκείας στην καλύτερη περίπτωση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΛ.

***Το ωράριο πώλησης εισιτηρίων διαρκείας θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα (συνεχόμενο), από τα γραφεία της ΠΑΕ, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top