Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΛ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη. Το Σωματείο εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.  κ.κ. Γιώργο Νάκα, Δήμητρη Μαρούδα, Πάρη Λουντρούδη και Νίκο Λιντέρη, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ.Δήμαρχο για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στην ΑΕΛ και τέθηκαν υπ' όψιν του τα θέματα που απασχολούν το φίλαθλο κοινό. Ιδιαίτερη έκταση δόθηκε στα προβλήματα των αγωνιστικών τμημάτων και συγκεκριμένα σε αυτό της στέγασης για τις προπονητικές τους ανάγκες.

Εκτενής αναφορά έγινε για τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία αν και εκπροσωπεί την πόλη μας στην Ά Εθνική για τέταρτη συνεχή χρονιά, εντούτοις δεν τυγχάνει ισότιμης μεταχείρισης καθώς αναγκάζεται να προπονείται σε ακατάλληλο γήπεδο και σε ώρες που "περισσεύουν" από ομάδες χαμηλών τοπικών κατηγοριών. Παράλληλα, τονίστηκε το πάγιο ζήτημα της στέγης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με την κατασκευή γηπέδων εντός ή πλησίον του αστικού ιστού.

Ο κ. Δήμαρχος από την πλευρά του, δήλωσε για ακόμα μια φορά πως η ΑΕΛ αποτελεί τον κύριο αθλητικό εκπρόσωπο της πόλης μας και αναγνώρισε τη σημασία της ισχυρής σωματειακής αλλά και επαγγελματικής της υπόστασης. Δεσμεύτηκε για την προτεραιότητα της Γυναικείας ομάδας στα γήπεδα "Μητσιμπόνας", ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του ο Δήμος να ενεργήσει για την ανεύρεση χώρου για τη μόνιμη στέγαση της Ακαδημίας.

Σε συνέχεια της συνάντησης, το Δ.Σ. επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Ψηφιακών Πολιτικών – Έξυπνης Πόλης κ. Ντίνο Διαμάντο. Θέμα της συνάντησης η ανεύρεση του χώρου για τα γήπεδα της Ακαδημίας, με το νέο Αντιδήμαρχο να ακούει και να προτείνει πιθανές εκτάσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού για το προσεχές μέλλον με πιο απτές πλέον λύσεις.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. συναντήθηκε και με τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού κ. Μιχάλη Αναστασίου. Αποκλειστικό θέμα της πρώτης αυτής συνάντησης, καθώς θα ακολουθήσουν αρκετές για όλα τα τμήματα, ήταν η ενημέρωση του κ. Αναστασίου για τη δομή του Σωματείου, για το φλέγον ζήτημα της Γυναικείας ομάδας, καθώς και για το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ΑΕΛ και του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top