Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης τον Άρη, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου
«Ήταν ένα εξαιρετικό ματς. Μια τεράστια ανατροπή από την ομάδα μου. Ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα. Στο 12ο λεπτό χάναμε με 2-0, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αλλάξει νοοτροπία και φιλοσοφία κι ενώ αρκετές ομάδες θα κοίταγαν πως δεν θα πάρει διαστάσεις το σκορ, εμάς μας ενδιέφερε πως θα μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Τα καταφέραμε, πετύχαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι λογικό ο Άρης να πιέσει για τη νίκη κι εμείς με αρκετή δόση τύχης, αλλά είναι και κάτι σε ομαδικό και σε προσωπικό επίπεδο, μας το χρώσταγε τώρα. Ανταπεξήλθαμε πετύχαμε ένα τρίο γκολ και πήραμε μια τεράστια και ιστορική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Με έναν Άρη που είχε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Ώρα και καιρός για χαρές είναι τον Μάιο που θα έχουν τελειώσει τα πάντα και θα ξέρουμε τι έχουμε κάνει. Σήμερα θα χαρούμε τη νίκη μας και από αύριο θα ξεκινήσουμε την ανάλυση και τη δουλειά για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει κίνητρο για τη συνέχεια.

Για το γιατί έχασε ο Άρης:
«Νόμιζε ότι στο 2-0 τελείωσε το παιχνίδι. Διαφοροποιήσαμε τον σχηματισμό σε 3-4-3 πήραμε περισσότερες προσπάθειες από τα πλάγια. Στο 2-1 αναθαρρήσαμε και όταν ισοφαρίσαμε ανέβηκε η ψυχολογία μας. Κρατάμε το αποτέλεσμα και προχωράμε. Είχαμε και αρκετή δόση τύχης. Κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά όταν παίζεις απέναντι στον Άρη που έπαιζε Ευρώπη και ήταν σαφώς πιο έτοιμος εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις και την τύχη, η οποία μας έλειψε από τα προηγούμενα παιχνίδια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top