Πειθαρχικές διώξεις στον Κώστα Καραπαπά και τον Αλέξη Κούγια, άσκησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ, Γιώργος Λαϊνης και Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ θα καθίσουν στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων», με αφορμή τις δηλώσεις τους, μετά τον αγώνα των δύο ομάδων, την προηγούμενη Κυριακή.

Οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ:
– Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Αλεξίου Κούγια, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3, 4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

– Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κ. Καραπαπά, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top