Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί το περιεχόμενο της νέας επιστολής της, που απέστειλε στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα:

κ. Περέιρα,

Αναγνωρίζουμε ότι, τόσο εσείς προσωπικά , όσο και η επιτροπή της FIFA– UEFA υπό τον κ. Φούσεκ κάνετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επάνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων σε μία ευρωπαϊκή κανονικότητα, ώστε να γυρίσουν οι φίλαθλες οικογένειες στα γήπεδα, να εξαλειφθεί η βία και να γίνει το ποδόσφαιρο κορυφαία κοινωνική εκδήλωση.

Τροχοπέδη σε αυτή σας την προσπάθεια αποτελούν δύο παράγοντες:
1.   Η δράση του παρασκηνίου την οποία έχω περιγράψει με ονοματεπώνυμα στον κ. Φούσεκ και περιμένω την επαναπρόσκληση μου και

2. Οι διαιτησίες συγκεκριμένων διαιτητών που σε προβληματίζουν, έστω και αν θέλεις να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα ότι πρόκειται περί ανθρωπίνων λαθών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με εξαίρεση μία υποδειγματική διαιτησία του διαιτητού Κοτσιαύτη, τόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με διαιτητή τον Γιάννη Παπαδόπουλο όσο και χθες στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη με διαιτητή τον Μανώλη Σκουλά, έγινε θύμα ακραίων διαιτητικών λαθών, ανάποδων υποδείξεων κατά συρροή, ακραίων λαθών των βοηθών τα ονόματα των οποίων δεν θέλω να τα αναφέρω τώρα, αλλά θα σας τα αποστείλω μαζί με τα video των αγώνων που αποδεικνύουν τα λάθη τους.

Στο μεν παιχνίδι με τον Πανιώνιο σειρά ανάποδων υποδείξεων και ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη μας και σοβαρά λάθη των βοηθών είχαν σαν αποτέλεσμα να ηττηθούμε με 1-0 αντί να νικήσουμε με 1-5, στον δεύτερο αγώνα στην Θεσσαλονίκη ο Σκουλάς από τον Βόλο (δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι ο τόπος καταγωγής του έχει παίξει κάποιο ρόλο) στις αρχές των δύο ημιχρόνων στα πρώτα είκοσι λεπτά με ανάποδες υποδείξεις έκανε τα πάντα για να μας βάλει μέσα στην περιοχή μας, οι δε βοηθοί του από την Κρήτη (δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έπαιξε ρόλο ο κουμπάρος Νύκταρης) άφηναν καταφανή οφσάιντ, τα μετέτρεπαν σε κόρνερ και ο Σκουλάς στο 97’ στην γωνία της μεγάλης περιοχής σε σουτ του Ντιγκινι από 3 μέτρα που κτύπησε πρώτα στο στομάχι του ποδοσφαιριστή μας Bustos και ακολούθως γλίστρησε στο χέρι του που πήγε να προφυλαχθεί, ανακάλυψε πέναλτι αφού προηγουμένως είχε κλείσει τα μάτια σε καταφανέστατο φάουλ του Βέλεθ στον αρχηγό μας Μόρα, το οποίο δεν του υπέδειξε ούτε ο βοηθός, ούτε ο τέταρτος διαιτητής, για να υποχρεωθεί να ανακαλέσει την ούτως ή άλλως λανθασμένη απόφασή του στην υπόθεση του πέναλτι, από τις φωνές του προπονητού μας κ. Γρηγορίου, του γενικού αρχηγού μας κ. Μαντζιώκα και του αρχηγού μας του Μόρα και τους υπευθύνους του VAR να αναγκαστεί γυρίσει την φάση υπέρ μας,  για να μην δυσφημιστεί για άλλη μία φορά το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα να μας αποτρέψει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να πάρουμε αυτά που αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές μας.

Επειδή ένας αντεισαγγελέας που είναι ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μαζί με τον Αλέξη Δέδε, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, ψάχνουν να βρούν την παραμικρή αφορμή για να μας παραπέμψουν στην πειθαρχική επιτροπή και να εξοντωθούμε οικονομικά από τα πρόστιμα, ως μόνο τρόπο προστασίας της ομάδας μου, επιλέγω να σας αποστέλλω επιστολές με κοινοποίηση στον κ. Φούσεκ, των οποίων θα δημοσιοποιώ το περιεχόμενο, τονίζοντας ότι δεν έχω δυνατότητα να αποδείξω ούτε να ισχυριστώ δόλια συμπεριφορά, αλλά τονίζω ότι την επόμενη φορά εκτός της επιστολής που θα σας αποστείλω, όπως έπραξα και την προηγούμενη σεζόν, θα σας καταθέσω τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας.

Σας παρακαλώ για ακόμα μια φορά να δείτε τα video με Πανιώνιο και Άρη των αγώνων της ομάδας μας και αναλόγως να μεταχειριστείτε αυτούς τους διαιτητές, τους βοηθούς αλλά και τους χειριστές των VAR.

Με εκτίμηση,
Αλέξης Κούγιας
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top