Καλησπέρα φίλες και φίλοι, ολοκληρώνεται σήμερα η εμβόλιμη αγωνιστική των μεγάλων πρωταθλημάτων και παράλληλα οι αγώνες των κυπέλλων και οφείλουμε να πούμε ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής πολλές εκπλήξεις: Φαβορί να σπάνε, παρατάσεις να κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους σε αγώνες κυπέλλων και πολλές ανατροπές. Κρύβονται κι άλλες εκπλήξεις, είναι αλήθεια αυτό αλλά εμείς έχουμε την υποχρέωση να προσπαθήσουμε για να οδηγήσουμε στο κέρδος όλον τον κόσμο με τα προγνωστικά μας. Αλλάζουμε ρότα, χτυπάμε σε κύπελλο, σε εκπλήξεις, σε κόντρες στις έδρες και σε ομάδες που μπορούν να μας δικαιώσουν. Πάμε να δούμε, τι έβγαλε η διαλογή:

Έιμπαρ – Σεβίλη (20:00) : 
Ξεκινάμε με το ματς από την Ισπανία και εκεί έχουμε ένα ξεκάθαρο φαβορί σε τιμή εξαιρετική. Η Σεβίλη, που έχασε από την ανώτερη Ρεάλ, αν και πάλεψε εντός πολύ, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση και δίκαια υποχώρησε. Είναι 5η θέση, με νίκη σήμερα πάει στην πρώτη θέση ξανά. Έχει την καλύτερη άμυνα ως τώρα, αλλά και μία εκ των χειροτέρων επιθέσεων. Βέβαια, ακόμα δεν της έχει στοιχίσει. Εκτός είναι η καλύτερη ομάδα στην Πριμέρα ως τώρα και έχει σχετικά καλή παράδοση εκτός με την Έιμπαρ. Έχει καλύτερη ομάδα, θέλει τη νίκη και μπορεί. Έχει κάνει μεγάλη ανανέωση, έχει ταιριάξει με τον Λοπετέγκι, μπορεί να μείνει στις υψηλές θέσεις και θεωρώ θα τα καταφέρει. Πάμε με ένα σχετικό ρίσκο και επιλέγουμε το διπλό. 2 στο 2.30 (Stoiximan).

BK Φρεμάντ Άμαγκερ – Μίντιλαντ (20:15) : 
Συνεχίζουμε με μία ενδιάμεση στάση στο κύπελλο Δανίας. Υπάρχει μία καλή ευκαιρία σε αξιοπρεπή απόδοση που δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Συνήθως, τα φαβορί περνάνε στο κύπελλο Δανίας. Η Μίντιλαντ έχει δείξει ένα ανέλπιστα σοβαρό κι υπεύθυνο πρόσωπο ως τώρα, είναι η μόνη αντίπαλος της Κοπεγχάγης και το έχει δείξει με το 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική εκτός. Η Φρεμάντ είναι ομάδα β΄εθνικής, καλή για την κατηγορία στην οποία βρίσκεται αλλά δεν θεωρώ ότι αποτελεί αξιόλογη απειλή για την φετινή Μίντιλαντ. Η Φρεμάντ έκανε ήδη μια μίνι έκπληξη, πέταξε έξω την Λίγκμπι και θέλει να το κάνει και με την Μίντιλαντ. Λίγο απίθανο. Η Μίντιλαντ έχει μέσο όρο 1.5 γκολ και δεν καταλαβαίνει από έδρες. Αήττητη εδώ και μήνες και κακά τα ψέματα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Θέλει να καθαρίσει γρήγορα το ματς για να μην κουραστεί καθώς το σκ υπάρχει αγωνιστική για το δανέζικο πρωτάθλημα. Πάμε με το διπλό και μάλιστα από το ημίχρονο. 2/2 στο 1.95 (Stoiximan).

Θέλτα – Εσπανιόλ (21:00) :
Ολοκληρώνουμε και πάλι με Ισπανία και πάμε στο Βίγκο όπου η Θέλτα υποδέχεται την Εσπανιόλ. Η Θέλτα, όπως βέβαια και η Εσπανιόλ, δεν έχει καμία σχέση με την παλιά καλή Θέλτα που μέχρι και στους 4 της Ευρώπης τόλμησε να φτάσει πριν λίγα χρόνια. Είναι προ τελευταία, έχει 5 βαθμούς σε 5 αγώνες, την χειρότερη επίθεση και μία μέτρια άμυνα. Η Εσπανιόλ είναι δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση, επίσης έχει θέμα στο γκολ και δέχεται και πολύ εύκολα γκολ. Όμως, από τη Θέλτα παράγει καλύτερο ποδόσφαιρο. Πάμε με το Χ σε πρώτη φάση και με μία κάλυψη. Χ2 Δ στο 2.02 (Stoiximan). Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top