Παρά την πίκρα μας για το άδικο αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό του Champions League, την ομάδα που απέκλεισε με δύο νίκες και με σκορ 6-1 και με 30 τελικές την αξίας 200 εκατομμυρίων Κράσνονταρ της Ρωσίας, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους χιλιάδες οπαδούς μας, οι οποίοι αναγνωρίζουν το επί τέσσερα χρόνια επιτυχημένο έργο μας.
Το AEL FC ARENA είναι πλέον ένα ευρωπαϊκό γήπεδο, όχι μόνο στις εγκαταστάσεις, αλλά και λόγω του επιπέδου των οπαδών της ΑΕΛ.
Είμαστε πλέον ίσως η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, που το 100% των οπαδών μας είναι οικογένειες από των παππού και την γιαγιά και μέχρι τον εγγονό και την εγγονή.
Η εικόνα των οικογενειών με τις φανέλες της ΑΕΛ είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση μας και μόνο που συμπαραστέκονται στην ομάδα μας είναι η εικόνα που θέλουμε.
Δεν θέλουμε ούτε στρατούς οργανωμένων οπαδών, ούτε στρατούς οργανωμένων οπαδών του ιδιοκτήτη, ούτε να πληρώνουμε 300.000,00€ πρόστιμα και τρομοκρατημένες οικογένειες, που δεν φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο.
Θέλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο μόνο με οικογένειες.
Ελπίζουμε στο μέλλον η Αστυνομία της Λάρισας να μας επιστρέψει να φιλοξενήσουμε και τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων, που θα έρθουν στο γήπεδο με τα παιδιά τους, γνωρίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν αλήτες για να τους επιτεθούν.
Θέλουμε με το πιο θερμό τρόπο όμως να δώσουμε συγχαρητήρια στους άξιους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας, που με καθαρό τρόπο δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να κάνει το πάρτι των ευκαιριών, που κάνει σε κάθε αγώνα (ο Kristinsson είχε μόνο 2 σπουδαίες αποκρούσεις) και από ατυχία στις ευκαιρίες στο τέλος των δύο ημιχρόνων (Dauda & Bustos) δεν πανηγυρίσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία.
Τα καλύτερα έρχονται, ο κόσμος μας το έχει αντιληφθεί, γι’ αυτό και καταχειροκρότησε τους παίκτες μας στο τέλος του αγώνα.
Οι επαγγελματίες πολέμιοι της ΑΕΛ στην Λάρισα, αυτοί που την έχουν καταστρέψει κατ’ επανάληψη και την κατάντησαν να παίξει στα χωριά, πλέον αποδοκιμάζονται ακόμη και από μικρά παιδιά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top