Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Πολλές επιλογές στο σημερινό κουπόνι με αγώνες από όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα. Ομάδες που προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ ακολουθεί διακοπή για τις εθνικές. Αρκετά τα σημεία που επιλέξαμε και σήμερα και πάμε να τα δούμε ένα ένα πιο αναλυτικά.

Σπαλ 2013 – Πάρμα (16:00)
Πρώτη στάση η αναμέτρηση από την Ιταλία και το ματς της ΣΠΑΛ με την Πάρμα. Από ήττα κόντρα στη Γιουβέντους με 2-0 προέρχεται η ΣΠΑΛ φτάνοντας τις 5 ήττες σε 6 αγωνιστικές δείχνοντας τεράστια αδυναμία στο αμυντικό σκέλος. Σε δεινή θέση ο κόουτς Σεμπλίτσι με νέα ήττα σήμερα ίσως αποχαιρετήσει. Από νίκη η Πάρμα σε ένα ματς «θρίλερ» επικράτησε με 3-2 της Τορίνο και έφτασε τους 9 βαθμούς. Ανασταλτικά ούτε αυτή εμπνέει εμπιστοσύνη έχοντας κρατήσει μόλις μία φορά φέτος ανέπαφη την εστία της. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι κόντρα σε 2 ομάδες που δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο έως τώρα. Δεν είναι όμως καθόλου απίθανο το εκατέρωθεν σκοράρισμα με την απόδοση στο 1.81 (Betshop) να κρίνεται ικανοποιητική. 

Λίβερπουλ-Λέστερ (17:00)
Συνεχίζω με Αγγλία και το παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Λέστερ. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν 5 γκολ στη Νιούκαστλ και εκμεταλλευόμενοι τα υπόλοιπα αποτελέσματα αναρριχήθηκαν στην 3η θέση έχοντας μόλις μία ήττα φέτος. Σύσσωμη η  αγγλική κοινή γνώμη βλέπει στις «Αλεπούδες» την ομάδα που μετά από χρόνια μπορεί να σπάσει το Big-6 και γιατί όχι να «κλέψει» ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι μετρούν το απόλυτο των βαθμών στις εγχώριες διοργανώσεις ενώ προέρχονται από αγχωτική νίκη με 4-3 επί της Σάλτσμπουργκ για την 2η αγωνιστική του ΤΣΛ αν και προηγήθηκαν με 3-0. Δίχως ήττα από την Λέστερ εντός έδρας από το 2000! Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αποδοτικότερες μέχρι στιγμής ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, με την ιδιαιτερότητα της επιστροφής του Ρότζερς στο «Άνφιλντ». Περιμένουμε πιο συντηρητική προσέγγιση και το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.08 (Stoiximan) έχει αξία.

Μπάγερν-Χοφενχάιμ (16:30)
Λίγο νωρίτερα η Μπάγερν υποδέχεται τη Χόφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τεράστια νίκη επί της Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο με 2-7 δείχνοντας πραγματικά σε εξαιρετική κατάσταση. Στο πρωτάθλημα προέρχονται από 2 διαδοχικές νίκες και ξανά «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή. Αρκετά κακοί οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα της σεζόν με μόλις μία νίκη σε 6 αγωνιστικές έχοντας και μια από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας. Σημαντικές οι απουσίες των Κράμαριτς και Μπελφοντίλ δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο το έργο των «μπλε» σήμερα. Με κεκτημένη ταχύτητα η ομάδα του Μονάχου, λογικά χαμηλός ο άσος, ωστόσο αν συνδυαστεί με το Over 3.5 η απόδοση ανεβαίνει στο 1.65 (Stoiximan)

Ναντ – Νις (21:00)
Τέλος πάμε Γαλλία και στο παιχνίδι της Ναντ με τη Νις. Από σπουδαίο διπλό οι φιλοξενούμενοι με 0-1 επί της Λυών φτάνοντας τα 5 τρίποντα στις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Στο 1-1 έμεινε η Νις στο εντός έδρας της με τη Λιλ σε ένα ματς όπου αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες να το κερδίσουν. Δεν έχει ακόμα δεχτεί γκολ εντός έδρας η Ναντ που σήμερα όμως θα έχει δύσκολο έργο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει και καλύτερο πρόσωπο. Αφήνουμε το σημείο και πάμε στα εκατέρωθεν τέρματα και στην δελεαστική απόδοση του 2.00 (Netbet).
Δείτε εδώ την λίστα με τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα, καλή τύχη!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top