Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ Καναδά σχετικά με τον αγώνα της 5ης Οκτωβρίου 2019 μεταξύ ΑΕΛ-ΑΕΚ, στην οποία αναφέρει: «Μετά την παρακολούθηση του σημερινού αγώνα τής ΑΕΛ εναντίον τής ΑΕΚ μπορούμε ειλικρινά να πούμε ότι δεν έχουμε δει ποτέ τέτοια κραυγαλέα, προφανή, αηδιαστική διαιτησία! Ο διαιτητής σαφώς πρέπει να εκπαιδευτεί εκ νέου ή ακόμα καλύτερα να αποβληθεί από τη διαιτησία.

Εάν η Superleague και η Ελληνική Ποδοσφαίρική Ομοσπονδία δεν μπορούν να δουν αυτές τις ανικανότητες, είμαστε ιδιαίτερα πεπεισμένοι ότι είναι εξίσου διεφθαρμένοι με τους διαιτητές τους!!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπέρτος δέχτηκε φάουλ από τον Βράνιες. Το ίδιο φάουλ σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ή πρωτάθλημα θα οδηγούσε σε κίτρινη κάρτα. Ανετα!! Σε αυτή την περίπτωση ήταν ένα φάουλ που δεν δόθηκε κάρτα. Προφανώς ο διαιτητής δεν ήθελε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Βράνιες.
Ο Ουάρντα προσπάθησε να προωθήσει τη μπάλα με το κεφάλι εντός της επανορθωτικής περιοχής. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν έκανε καμία προσπάθεια να πάει για τη μπάλα. Αντ’ αυτού, βρίσκει με τη γροθιά του στο πίσω μέρος του κεφαλιού τού Ουάρντα, ενώ ώθησε την πλάτη τού Ουάρντα και τον έριξε στο έδαφος. Η παράβαση αυτή έπρεπε να τιμωρηθεί με πέναλτι.
Αμέσως μετά ο Βράνιες έσπρωξε τον Ντάουντα της ΑΕΛ στην πλάτη και τον έριξε κάτω στη γραμμή τέρματος. Ξανά δεν δόθηκε πέναλτι ούτε κάρτα στον Βράνιες.
Αυτά είναι δύο παραδείγματα των κραυγαλέων ή ενδεχομένως σκοπίμων αποφάσεων του διαιτητή.
Αναφερόμενος στον Βράνιες. Πολύ απλά είναι ο πιο βρώμικος παίκτης του αγώνα!! Αμέτρητα φάουλ και σκόπιμες προσπάθειες για τραυματισμό του Ουάρντα.

Ήταν πολύ απογοητευτική η παρακολούθηση του σημερινού παιχνιδιού.  Το παιχνίδι και οι ενέργειες του διαιτητή και του παίκτη της ΑΕΚ μας οδήγησαν να θυμηθούνε με ειλικρίνεια ότι παρακολουθούσαμε ένα παιχνίδι πέμπτης (5ης) κατηγορίας MMSL. Πραγματικά αξιολύπητο.

Ο Βράνιες γνώριζε ξεκάθαρα ότι ο διαιτητής δεν επρόκειτο να του δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα οπότε επιδόθηκε σε ανθρωποκυνηγητό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένας βρώμικος, χαμηλού επιπέδου παίκτης, χαμηλής κατηγορίας που ΔΕΝ πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο αλλά μάλλον αμερικανικό ποδόσφαιρο. Ίσως τότε νιώσει πώς είναι όταν παίκτες 150 κιλών αυτού του αθλήματος οδηγούν τον μικρό κοριτσίστικο σωματότυπό του στο χορτάρι!
Όσο για τον Ντέλετιτς, αντιλαμβάνομαι ότι η Σερβική Ολυμπιακή Ομάδα Καταδύσεων αναζητεί δύτες παγκόσμιας κατηγορίας. Του συνιστώ ανεπιφύλακτα να υποβάλει αίτηση...

Η ΑΕΛ άξιζε τη νίκη σήμερα! Το μήνυμά μου προς την ΑΕΛ είναι: Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά!
Συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα της ΑΕΛ και τους παίκτες σε ένα καλά παιγμένο παιχνίδι. Θωπεύσατε τα οπίσθια της ΑΕΚ σήμερα!
Εμπρός προς τη νίκη!!

Η διοργανώτρια πρέπει να ανοίξει τα μάτια της και να θέσει ένα τέρμα στις προσωποληψίες αυτού του διαιτητή! Είναι μια απόλυτη ντροπή!

Για την ΑΕΛ Καναδά
Μίλτον Γουγουλιάς
Προπονητής»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top