Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλό μήνα με υγεία! Ολοκληρώθηκαν αισίως οι αγωνιστικές των κορυφαίων πρωταθλημάτων, το πόσο αισίως με τόσες εκπλήξεις και παράξενα δεν ξέρω, αλλά εμείς θα προσαρμοστούμε στα δεδομένα τα οποία είναι το Champions League.  Ματς με ενδιαφέρον, ομάδες που θέλουν να ρεφάρουν την ήττα της πρεμιέρας, άλλες που θέλουν να συνεχίσουν με νίκη και οι εκπλήξεις που μπορεί να γίνουν είναι όλα όσα μας αφορούν και χαρακτηρίζουν την σημερινή βραδιά. Εντοπίσαμε μία μίνι έκπληξη που το φαβορί δίνεται σε ποσοστά αουτσάιντερ, ένα σημείο που μπορεί να επαληθευθεί και ένα φαβορί που παρά το ευρωπαϊκό ματς που δίνει, πρέπει και θα κάνει το χρέος.  Πάμε να δούμε τις 3 επιλογές που έχουμε κρατήσει:

Αταλάντα-Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:55):
Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι στο οποίο συμμετέχει μια πολύπειρη ομάδα και μια πρωτάρα. Η Αταλάντα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και στην πρώτη αγωνιστική διασύρθηκε από την Δυναμό Ζάγκρεμπ. Σε τέτοιες διοργανώσεις δεν μετρούν μόνο τα καλά ρόστερ αλλά πάνω απ΄όλα η εμπειρία. Η Σαχτάρ έχει μπόλικη από αυτήν. Παρά την βαριά ήττα με 0-3 από την Σίτι εντός, είναι πολύ δυνατή ως τώρα. Στην Ουκρανία έχει φοβερή πορεία και καταπληκτική άμυνα ενώ εκτός συνόρων προσπαθεί να βρει ισορροπίες. Απίθανη η επίθεσή της, παίζει καλά και κάποια στιγμή θα τη βρει την άκρη. Θεωρώ λάθος το ότι θεωρείται μεγάλο αουτσάιντερ. Η Αταλάντα έχει βρει βέβαια τον εαυτό της στα 3 τελευταία ματς. Αήττητη, εξαιρετικά δυνατή και επιθετική και με καλή άμυνα. Κατά πως φαίνεται, ο Γκασπερίνι (εξαιρετικός προπονητής κατά τα άλλα) έχει συμμαζέψει κάπως τα πράγματα. Η Σαχτάρ όμως ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια. Πιστεύω θα μιλήσει η καρδιά του φαβορί και η Σαχτάρ θα κάνει επιτέλους σεφτέ. Πάμε με την έκπληξη, που δεν το βλέπω έτσι. Χ2 Δ στο 2.05 (Stoiximan).

Μάντσεστερ Σίτι-Δυναμό Ζάγκρεμπ (22:00): 
Συνεχίζουμε με το φαβορί της διοργάνωσης την Σίτι, η οποία υποδέχεται μια καλή και υποτιμημένη ομάδα, τη Δυναμό Ζάγκρεμπ. Η Δυναμό διέλυσε τη δύσμοιρη Αταλάντα εντός έδρας και έδειξε ήδη και από τα προκριματικά την δυναμική της. Εισήλθε χωρίς ήττα στους ομίλους και ακόμα είναι αήττητη. Πρέπει να δείξει σήμερα πυγμή, πάθος, σταθερότητα και φυσικά προσήλωση στα 90 λεπτά του αγώνα. Η Σίτι είναι πολύ δυνατή, λίγες ομάδες υπάρχουν για να την αντιμετωπίσουν στην Ευρώπη και η Δυναμό δύσκολα να είναι μία από αυτές. Αν προηγηθεί η γηπεδούχος τότε θα είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί και βλέπω το ματς να γίνεται ροντέο. Η Σίτι έτσι κι αλλιώς, θέλει να καθαρίσει από νωρίς το ματς, στην Αγγλία είναι 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και το μυαλό της θα στραφεί εκεί. Αναμένω να μπει δυνατά, να σκοράρει πρώτη, να προσπαθεί να πετύχει και άλλα γκολ ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεως. Μπορεί το ματς να κρύβει κινδύνους, αλλά με νίκη η Σίτι επί της ουσίας εξασφαλίζει, εκτός απροόπτου κατά 90% την πρώτη θέση που σίγουρα την ενδιαφέρει. Αν σκοράρει η Δυναμό, μας διευκολύνει. 1+over 3.5 στο 1.57 (Stoiximan).
Για περισσότερα μελετημένα προγνωστικά, μπείτε καθημερινά στο sportbet.gr, καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top