Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Η ημέρα σήμερα είναι αρκετά περιορισμένη σε επιλογές και αυτό μας δυσκολεύει αρκετά με τόσο μικρό στοιχηματικό κουπόνι. Θα κινηθούμε προσεχτικά για ακόμα μία φορά με 2 μόνο σημεία από Ελλάδα και 1η Αγγλία. Λαμία – Παναιτωλικός (20.00): 
Ξεκίνημα από τα δικά μας και το τελευταίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στη Super League ανάμεσα σε Λαμία και Παναιτωλικό. Καλή η εικόνα των γηπεδούχων την προηγούμενη αγωνιστική, δεν δέχτηκαν πολλές φάσεις στην έδρα του Ολυμπιακού, άντεξαν σχεδόν μία ώρα προτού δεχτούν τελικά 2 τέρματα. Δημιουργικά δεν μπόρεσε να δείξει κάτι μένοντας για μόλις 2η φορά άσφαιρη φέτος.  Θετικός αρκετά ο Παναιτωλικός παρά την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο. Θα μπορούσε άνετα να φύγει με κάτι θετικό, «πλήρωσε» το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι δεν αξίζουν να βρίσκονται στους μηδέν βαθμούς μετά από 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σήμερα καλούνται να πάρουν κάτι κόντρα σε έναν αντίπαλο από τον οποίο δεν έχουν ηττηθεί στις τελευταίες 4 μεταξύ τους αναμετρήσεις. Δίχως νίκη και οι γηπεδούχοι στο φετινό πρωτάθλημα, πάντα ανταγωνιστικοί όμως και ειδικά εντός έδρας. Υπάρχει αξία στο Χ2, εμείς όμως θα πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00 (bet365).

Μπόλτον – Μπλάκπουλ (22.00):
Τελευταία στάση η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπόλτον και Μπλάκπουλ. Ομάδες με διαφορετική τελείως εικόνα και στόχους. Οι γηπεδούχοι έχοντας δεχτεί αφαίρεση βαθμών και δίχως νίκη ακόμα μετά από 9 παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος παραμένουν στο -9 και δύσκολα θα μπορέσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Προέρχονται από αποκλεισμό από το Λιγκ Τρόφι στα πέναλτι από τη Ροτσντέιλ ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν από τη Πόρτσμουθ με 1-0. Σε ανοδική «τροχιά» οι φιλοξενούμενοι, με 7 βαθμούς στις τελευταίες 3 αγωνιστικές αναρριχήθηκαν στην 5η θέση και σήμερα μπορούν εύκολα να φύγουν με το διπλό σε μία έδρα που δεν τα έχουν καταφέρει ποτέ πριν από το 2010 και μετά. Η παράδοση μεταξύ τους κρύβει αρκετό Χ, ωστόσο σήμερα οι πιθανότητες μας οδηγούν στο διπλό και στο 1.85 (Bet365).
Οι απόδόσεις είναι απο την bet365 μία από τίς νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα! Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top