Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Οι δύο προηγούμενες ημέρες δεν παρουσίαζαν κάτι το αξιόλογο και πλέον είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2020. Παιχνίδια που παρουσιάζουν πάντα ενδιαφέρον, σε αρκετές περιπτώσεις όχι βαθμολογικό, που δίνουν όμως την ευκαιρία συχνά στους προπονητές να κάνουν δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα. Υπό αυτό το πρίσμα οφείλουμε να είμαστε αρκετοί προσεχτικοί. Καζακστάν – Κύπρος (17.00):
Ξεκίνημα από το παιχνίδι στην Αστάνα και τον 9ο όμιλο ανάμεσα σε Καζακστάν και Κύπρο. Από θετικές εμφανίσεις αμφότερες που ισοβαθμούν στην 3η θέση και στους 7 βαθμούς. Αρκετά ισοδύναμες ομάδες όπως φάνηκε και στο πρώτο μεταξύ τους στη Λευκωσία πριν 35 ημέρες όταν αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Θα δώσουν την άτυπη μάχη για την κατάληψη της 3η θέσης και σήμερα περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δύσκολα να δούμε παιχνίδι με σκοπιμότητες με τις 2 ομάδες να παρουσιάζουν αδυναμίες αμυντικά και το G/G στο 2.07 (Betshop) κρίνεται δελεαστικό.

Κροατία – Ουγγαρία (21.45):
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κροατία και Ουγγαρία και τον 5ο όμιλο. Στην 1η θέση οι γηπεδούχοι με 10 βαθμούς και μόλις μία ήττα μετά από 5 παιχνίδια, αυτή από την Ουγγαρία στον Α’ γύρο. Στο -1 οι φιλοξενούμενοι που προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τη Σλοβακία χάνοντας το αβαντάζ που είχαν έως τότε για μία θέση στην πρώτη δυάδα. Καλούνται λοιπόν σήμερα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ποιοτική και πιο έμπειρη ομάδα, ενώ η αποστολή των Ούγγρων θα έχει ορισμένες σημαντικές ελλείψεις. Από την άλλη η Κροατία με νίκη σήμερα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης και ειδικά εντός έδρας έχει δίκαια τον πρώτο λόγο στη νίκη. Όμως ο άσος είναι χαμηλά για να μας απασχολήσει, επομένως θα κρατήσουμε μόνο το απλό Over στο 1.85 (Bet365). 
Προγνωστικά μπάσκετ και ποδοσφαίρου καθημερινά στο sportbet.gr.

Ρωσία – Σκωτία (21.45):
Την ίδια ώρα στη Μόσχα η Ρωσία θα αντιμετωπίζει τη Σκωτία για τον 9ο όμιλο εκεί όπου ηγείται το Βέλγιο. Στους 15 βαθμούς οι Ρώσοι και στο +8 από την 3η θέση ξέρουν πολύ καλά σήμερα πως με νέο τρίποντο ουσιαστικά εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στο EUO 2020. Κακή η Σκωτία εσχάτως , έχει «κολλήσει» στους 6 βαθμούς μετρώντας 3 διαδοχικές ήττες. Μάλιστα σε 6 παιχνίδια της έως τώρα έχει δεχτεί και 13 τέρματα και σήμερα έχει ελάχιστες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν ελκύει ο άσος στο 1.55 (Interwetten) αλλά θα μπει στις επιλογές μας.

Σλοβακία – Ουαλία (21.45):
Τελευταία επιλογή από το ματς της Σλοβακίας με την Ουαλία. Στον 5ο όμιλο οι 2 ομάδες που με τους γηπεδούχους να έχουν «αναρριχηθεί» στην 2η θέση μετά το σπουδαίο διπλό που πανηγύρισαν κόντρα στην Ουγγαρία. Ωστόσο και η 4η ακόμα Ουαλία έχει ελπίδες πρόκρισης αφού βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο την οποία κέρδισε στο πρώτο γύρο. Αμφότερες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση και μία νίκη σήμερα θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Τρεις διαδοχικές νίκες μετράει η Ουαλία που και σήμερα δείχνει ικανή να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. G/G στο 2.05 (bwin). Καλή τύχη!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top