Καλησπέρα φίλες και φίλοι, ακόμα μία αγωνιστική του Champions League θα διεξαχθεί σήμερα με σπουδαία ματς και ένα ματς που ξεχωρίζει. Η χθεσινή μέρα κάθε άλλο διδακτική ήταν για παίκτες και ομάδες αφού φάνηκε πως όποιος υποτιμήσει τον αντίπαλο, έχασε. Είδαμε πολλά, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, μπήκαν πολλά γκολ και με βάση αυτά θα πορευθούμεστα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Από το πλούσιο κουπόνι έχουμε ξεχωρίσει συγκεκριμένα ματς. Μία έκπληξη που κακώς θεωρείται έτσι και μία ομάδα που είναι εγγύηση. Πάμε να δούμε τι έβγαλε η διαλογή: Λειψία-Ζενίτ (19:55) :
Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι για σήμερα που παρουσιάζει ενδιαφέρον και ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά. Η Λειψία άλλαξε φέτος προπονητή και αν αυτό μοιάζει με μικρή αλλαγή δεν είναι έτσι. Ο Νάγκελσμαν έφυγε από την Χόφενχαϊμ, άφησε την καλή δουλειά που είχε κάνει και ανέλαβε την Λειψία, η οποία επεδίωξε μια αλλαγή φιλοσοφίας, μια ανανέωση, μια αλλαγή γενικότερα. Η ομάδα όμως δεν πάει καθόλου καλά. Δεν ρολάρει, δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει βρει ρυθμό, δεν έχει αρχή, μέσο και τέλος. Δεν έχει καμία οργάνωση, δείχνει φιλότιμο αλλά δεν μπορεί να αναπτυχθεί σωστά. Οι παίκτες δεν έχουν αλλάξει αλλά η εικόνα της ομάδας είναι κακή. Και στην Γερμανία η εικόνα είναι ίδια. Αιφνιδίασε την Μπενφίκα εκτός αλλά έχασε εντός από την Λυών. Η Ζενίτ είναι πολύ δυνατή και φέτος. Παίζει με μυαλό, είναι πειθαρχημένη, είναι σοβαρή και σταθερή. Με εξαίρεση την ήττα από την Λοκομοτίβ Μόσχας στο ντέρμπι διαλύει κάθε επίπεδο. Προχθές διέσυρε την Ροστόφ με 6-1! Δέχεται γκολ αλλά στηρίζεται στην τρομερή της επίθεση. Αδικείται κατά πολύ από τους μπουκ, καθώς για 5.50 στο διπλό δεν είναι. Βάσει της περσινής εικόνας των δύο ομάδων στον γύρο των νοκ άουτ για το Europa League η Ζενίτ θα δυσκολέψει την Λειψία. Πάμε λοιπόν, στην έκπληξη του Χ2Δ στο 2.40 (Stoiximan).

Άγιαξ-Τσέλσι (19:55) : 
Πάμε στη δεύτερη επιλογή μας στον Άγιαξ που υποδέχεται την Τσέλσι. Μέχρι στιγμής, εδώ και δύο χρόνια δεν υπάρχει ομάδα να κοντράρει τον Αίαντα. Είναι μία καταπληκτική ομάδα, που παρά τις απώλειες των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ, δεν έχει υπάρξει διαφορά. Ο Ντε Χαγκ έχει θέσει τις σωστές βάσεις στην ομάδα του, πήρε κάποιους παίκτες και αποδίδει τρομερό ποδόσφαιρο. Η επίθεσή του γνωστή, έχει μέσο όρο 2 γκολ ανά αγώνα και στην Ευρώπη σε δύο αγώνες έχει σκοράρει 6 γκολ χωρίς να δεχτεί ούτε ένα!! Ασύλληπτη επίδοση για Ολλανδική ομάδα. Ένα ματς έχουν παίξει οι δυο τους, το 2010, όταν και τότε ο Άγιαξ ήταν εξαιρετικός και επιβλήθηκε με 3-1. Η Τσέλσι από την άλλη δείχνει μια μέτρια εικόνα, οι παίκτες της δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ζορίζεται και στο Champions League. Μία νίκη σε δυο αγώνες, και όσα γκολ σκοράρει τα δέχεται κιόλας. Εκτός και δη με τον Άγιαξ δε θα αντισταθεί ούτε θα τον κρατήσει στο μηδέν. Δεν ξέρω αν θα σκοράρει, αλλά τα γκολ του Άγιαξ αξίζουν. Over 1.5 γκολ Άγιαξ στο 1.85 (Stoiximan). Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top