Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κουπονιού!!
Έφτασε ακόμα ένα σαββατοκύριακο, για την ακρίβεια ένα δυνατό στοιχηματικό τριήμερο και μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια, τόσα γκολ συνυπολογίζοντας κούραση, φόρμα, πρόγραμμα και όχι μόνο έχουμε να κάνουμε και να πούμε πολλά. Η προσοχή που χρειάζεται για τις επιλογές μας είναι τεράστια και δεν θα διστάσουμε να βάλουμε ρίσκο με την ελπίδα ότι κάποιες ομάδες θα είναι διατεθειμένες να κάνουν το μπαμ για δικό τους και δικό μας καλό. Έχουμε συγκεκριμένες επιλογές, υπάρχει λόγος για κάθε μία από αυτές και θα τον εξηγήσουμε παρακάτω. Θα έχουμε μία μίξη στα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος ανάμεσα σε ομάδες που είχαν ευρωπαϊκά ματς και σε αυτές που ναι μεν δεν έπαιξαν μεσοβδόμαδα αλλά έχουν ισχυρότατο κίνητρο για νίκη και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σκοράρουν. Τις επιλογές μας θα τις χαρακτηρίσει κίνητρο, φόρμα, απουσίες και η μέχρι τώρα εικόνα τους. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει: Πάντερμπορν-Φορτούνα Ντίσελντορφ (16:30): 
Ξεκινάμε με το σπουδαίο ματς μεταξύ των Πάντερμπορν και Φορτούνα Ν. Σπουδαίο όχι από άποψη ονομάτων αλλά κρισιμότητας και σημασίας του παιχνιδιού. Δεν είναι ντέρμπι ουραγών, καθώς η Φορτούνα το παλεύει αλλά η Πάντερμπορν δείχνει να μην μπορεί. Η γηπεδούχος δεν έχει καμία σοβαρότητα, καμία συναίσθηση της κατάστασης, παίζει με απίστευτη αφέλεια και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Έκανε επένδυση το καλοκαίρι, πήρε παίκτες, πούλησε διαρκείας και ενώ ήταν απίστευτα σταθερή και είχε καλύτερη άμυνα στη δεύτερη κατηγορία στην πρώτη τα γκρέμισε όλα. Δέχεται με μεγάλη ευκολία γκολ, σκοράρει επίσης πανεύκολα αλλά το πρόβλημά της είναι ότι παίζει χωρίς πλάνο, χωρίς αμυντική προσήλωση και ενώ είναι ομάδα με δυνατότητες δεν το αποδεικνύει. Παλεύει τα παιχνίδια της αλλά δεν δείχνει να μπορεί να αντεπεξέλθει. Αν δεν σοβαρευτεί γρήγορα θα είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί. Μάλιστα, το θέμα δεν είναι ότι χάνει, αλλά κάποιες φορές διασύρεται κιόλας, όπως την προηγούμενη αγωνιστική από την ουραγό Κολωνία με 3-0 εκτός έδρας. Ματς κομβικό που έχασε. Η Φορτούνα δεν έχει και τρομερή διαφορά από την αντίπαλό της. Δύο νίκες μόνο στα πρόσφατα 7 παιχνίδια, πολλές ήττες αλλά οι δύο νίκες, η εικόνα που παρουσιάζει και το γεγονός ότι εμφανίζει αγωνιστικότητα της δίνει ένα προβάδισμα. Εκτός όμως δυσκολεύεται αρκετά. Σκοράρει, δέχεται εύκολα γκολ και το θέμα είναι να αντέξει. Έχει καλύτερη ψυχολογία αλλά αν συνυπολογίσουμε ότι δεν παίζει εντός, ότι και η Πάντερμπορν θα τα δώσει όλα για τη νίκη αναμένονται και πολλά γκολ και να σκοράρουν και οι δύο. Πολύ λογικό να αλληλοεξοντωθούν. Θα προτιμήσουμε το Χ σε υψηλή τιμή. Ισοπαλία για δύο ομάδες που μοιάζουν και πιθανόν να είναι ίδιες. Χ στο 4.00 (Stoiximan).

Λιλ-Μπορντό (18:30): 
Ολοκληρώνουμε με Γαλλία. Δύο ομάδες που ξεκίνησαν καλά με την Μπορντό να εντυπωσιάζει!! Η φιλοξενούμενη είναι ισόβαθμη με την αντίπαλό της, είναι πολύ επικίνδυνη εκτός, σκοράρει και παίρνει αποτελέσματα. Η Λιλ έχει το μειονέκτημα ότι έπαιξε την Τετάρτη ευρωπαϊκό παιχνίδι αλλά εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και αήττητη. Σίγουρα δε θα το αφήσει το ματς, θα επιχειρήσει να το χτυπήσει, να σκοράρει και να μην ηττηθεί ούτε τώρα εντός. Ισοδύναμες και ισορροπημένες ομάδες. Πάμε στο αμφίσκορο. GG στο 1.99 (Betshop). Καλή τύχη!! 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top