Η ΑΕΛ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα των Χρήστου Μηλιώνη και Θάνου Γκανέτσα. Οι δύο αθλητές έχουν τιμήσει όσο λίγοι τα βυσσινί χρώματα με το χαρακτήρα τους, το πάθος τους και το μπασκετικό επίπεδό τους. Συνέδεσαν το όνομά τους με αγωνιστικές επιτυχίες και ανόδους της ομάδας και αποτελούν παράδειγμα προς τους νεότερους αθλητές της ομάδας μας. Τους καλωσορίζουμε ξανά στην ΑΕΛ και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στους φετινούς μας στόχους.

Ο Χρήστος Μηλιώνης αγωνίζεται ως σουτινγκ γκαρντ, ξεκίνησε το μπάσκετ από τη Γιάννουλη Λάρισας και έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες, από την Α2 Εθνική έως την Α2 Εσκαθ. Αυτό είναι το τρίτο πέρασμά του από την ΑΕΛ, ενώ την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε με τον Ερμή Αγιάς στην Α2 Εθνική. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της ΕΑΛ, του Περσέα, του Αμπελώνα, των Τιτάνων Παλαμά, του Αστέρα Λάρισας, του Φοίβου με τις περισσότερες από τις οποίες είτε πανηγύρισε ανόδους, ή αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Ο Θάνος Γκανέτσας είναι πλέι-μέικερ και τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με τον Γ.Σ.Αμπελώνα, συμμετέχοντας στα πλέι-οφ ανόδου της Α1 Εσκαθ. Με την ΑΕΛ κατέκτησε το 2013 το πρωτάθλημα Εσκαθ και την άνοδο στη Γ Εθνική, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-14. Εκτός ΑΕΛ έπαιξε για 3 χρόνια με τον Ερμή Αγιάς, πανηγυρίζοντας 3 ανόδους, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε με τον Αίολο Τρικάλων (επίσης άνοδο στη Γ), με τον Αμπελώνα στη Γ Εθνική, τον Ηρακλή Χάλκης, την ΕΑΛ, την Ολύμπια Λάρισας και τον Φοίνικα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top